Lukijat

maanantai 9. toukokuuta 2016

Äidille rubiininpunaisia ruusuja ja välipäivä 'töistä'

Butterfly Challenge #54   Butterflies + R is for Recycle and/or Ruby Red - Perhosia ja uudelleenkäyttöä ja/tai rubiinin punaista
Ruby Roses for Mum with recycled Tag under the Text and Butterfly
Tag I've used to  Card 
Vielä yksi kortti Äidille, vaikka juhlat onkin juhlittu tältä vuodelta. Viimeisen päälle ruusuinen taustapaperi ja ruusuinen kiiltokuva. Rubiinin punaista löytyy ruusujen lisäksi myös kierrätetystä lappusesta, joka alunperin oli kiinnitetty puseroon.

Vintage lady sai yllensä oikein kasan ruusuja kiiltokuvan muodossa siksi, että kuvan ruusut olivat liian tummia. Sen ja tagin alla kukkasilla kohokuvioitu paperi jonka kanttasin toisella paperilla.
 
Tagin tekstien päälle laitoin palasen valkeaa paperia ja sen päälle valmistekstin jonka väritin tussilla rubiinin punaiseksi haasteen mukaan. Myös perhonen väritetty tussilla. 
***
Kampaajalla kaunistumassa. 

Jo eilen olin kaukaa viisaasti vienyt autoon kassitolkulla kierrätettävää tavaraa. Sanomalehtiä, tölkkejä, pulloja jne joita kertyy ihan itsestään nurkkiin! Ideani oli, että kun tulen kampaajalta, menen Kirjstoon jonne oli tullut kolme tilaamaani kirjaa ja sitten käyn ostamassa lisää mehua sun muuta tärkeää ja sillä aikaa kun ladon tölkkejä kaupassa koneeseen, armaani vie paperit ja lasit omiin paikkoihinsa jäteasemalle.

Näpsää eikö?

Kotiin ja ruokaa ja sitten armaani hommiin jälleen. Tänään kalkitsemista ja möyhentämistä ja... Minulla helppo päivä kun aamupäivällä 'en voinut' tehdä ulkotöitä, että olisin freesinä kampaajalle mennessä ja kotiin tultua oli ruokaa laitettava ja tilauskorttiakin tehtävä ja huomiseksi lupasin rippikortteja ja ... Siis ihan oikea lorvikatarri iski oikein kunnolla. Lihakset, varsinkin jalkojen takareidet, suorastaan kipeät parin päivän huhkimisesta!

Pakko pitää välipäivä. Eikös ne huippu-urheilijatkin pidä välipäiviä treenauksessa? Täytyy kai meidän tavallisten pulliaisten tarvita välipäiviä vielä enemmän. Varsinkin jos on laiskaa sorttia luonnostaan ja työn ajatteleminenkin saa hien pintaa...

Aamulla iso rekka toi vihdoin kivilaatat joita olimme jo odotelleetkin ja huomenissa voidaan hakea parikin pakettia Matkahuollosta. Pitäisi vielä ehtiä vaikka mitä ennen tulevia kaatosateita ja muita hirvityksiä joilla meitä ihmispoloisia on jo peloteltu.

Ja huomenna matkaan ihka ensimmäistä kertaa tänä vuonna kesälavalle, tällä kertaa ekana on Säänjärvi joka on Simpeleeltä katsoen kaukaisin tanssilava! Autolastillinen matkaa siis iltapäivätansseihin pistämään jalalla koreasti, minä muitten mukana, tottakai :) Työt, mitä ne ovatkaan?


3 kommenttia:

  1. Brilliant recycling of the tag which is perfect with the Gibson Girl image. Love your use of the Ruby Red colour and spotted your butterfly too. Thankyou for fluttering by my challenge where your card will be entered twice into the draw. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista
  2. What a lovely card and super recycling. It's just perfect for the Butterfly Challenge. Barbxx GDT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!