Lukijat

tiistai 31. toukokuuta 2016

70 vuotiaalle ja Iitiä ja kiviäkin

Moving along with the Times   Age related Sentiment - Ikään liittyvä teksti
Congrats 70 Years Young!
Sain kauniissa kirjekuoressa tämän kuukauden ATC-kortti-vaihdossa Merisiniltä kortin ja kylkiäiset ja se olikin oivallinen pohjapaperi 70 vuotta täyttävälle ikinuorelle!

Kukkaset Sinin tekemät, eli olivat mukana kuoressa, kiitos niistäkin :) Postimerkki tietty oli valmiina ja leimailutkin. Minun tarvitsi vain kohojauheella leikkiä valmis teksti kultaiseksi ja laittaa kimalleliimaa vaneristen numeroiden päälle!
Iisi piisi :)

Minulle aivan uusi tuttavuus tämä haastesivu jolle ihan sattumalta tupsahdin. Niitä netin ihme juttuja :) Haaste näytti sopivalta yllä olevaan juuri tekemääni korttiin joten mukaan vaan.
***
Kuumaa ilmaa taas vaihteksi luvassa joksikin aikaa ja aurinko porottikin jo heti aamusta. Tuskin ehdittiin herkutella armaani tekemä munakas-aamiainen kun jo suihkunraikkaana menoksi kohti Iitiän lavaa.

Emmekä, autolastillinen Simpeleeltä, olleet suinkaan ainokaiset! Yli 270 muutakin oli paikalle ilmestynyt. Yksi bussilasti Haminan suunnastakin.

Jussi Seppänen Dominou orkesterin kera viihdytti ja hikoilutti soittelemalla kaikki tyylilajit suvereenisti mitä tanssijan sydän halajaa :)

Ja kun vielä tarjottavaakin oli lipun hinnalla sen seitsemää, no ainakin viittä sorttia, niin pakkohan oli viihtyä :)

Kotiin tultua keräilin kiviä pari sankollista, että armaallani on huomennakin jotain tekemistä. Niitä laitetaan talon vierelle aikamoinen määrä.
Kuvassa alkua kiveykselle ja uutukaista ränniäkin näkyy!
Talo on vaalean keltainen, ei valkea vaikka kuvasta niin voisi luulla... ja alahelmus ei ole sininen vaan sinertävän harmaa...

3 kommenttia:

 1. This is so pretty, thanks for joining us at MAWTT, xxx

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti.

  Kiveys on kaunein ja paras. Meillekin pitäisi asentaa seinänviereen kivet, koska kolmen naapurin kissojen vessa on ikkunamme alla olevassa hiekassa. Routaeristeet heti paistavat. Arvaa miltä tuoksuu varaston nurkka ja autonrenkaat ja leikkimökin nurkat. Kyselin jo eläinsuojelusta, mitä voi tehdä - vastaus on - ei mitään

  VastaaPoista
 3. Hi,
  what a lovely colourful creation.
  Great flowers, and a wonderful age sentiment.
  Thank you for joining in the MAWTT Challenge with this.
  Lots of crafty love. Jenny L. DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!