Lukijat

torstai 28. huhtikuuta 2016

Yliopppilaalle kortti ja urosfasaanikuva

P*skarteluhaaste #319   Rivini 4 - Kukkia - Musta
Ylioppilaalle
Pikkuisen punkimpi tai olisiko rokahtavampi versio Ylioppilaskortiksi tällä kertaa. Laitoin alimmaiseksi lilahtavaa punaista. Se väri toistuu neljässä ruusussa jotka löytyvät raamista. Samalla siis tuli ne vaaditut kukkasetkin korttiin. Mustaa on kosolti sillä se on lempiväri, kuulemma.
 
Kun nyt kerran ylioppilasta onnitellaan onhan oltava myös se lakki jota varten opiskeltiin, eikö? Jätin kannesta pois lyyran, se löytyy sisäsivuilta, sillä kulta ei mitenkään rimmannut valitsemiini väreihin.
 
Teksti valmis leike jota valkoisella kuorruttelin, että se sopii korttiin. Mustan paperin kuvioin sabluunoiden läpi valkealla akryylumaalilla. Samaa mustaa paperia tekstin alla ilman maalia.
***
Melkein kesäisissä lämpöasteissa on tänään saatu nauttia auringosta: lähes 16 plussaa! Uskomatonta eikö vain? No huomiseksi on jo luvattu vesisadetta joten lyhyestä virsi kaunis...
 
Armaallani oli jalkahoitajalle aika joten 'pääsin' keskustaan mukaan. Sillä aikaa kun hänen jalkojaan hellittiin, käväisin torilla, jolla ei vielä kovin paljoa elämää ollut ja sieltä kirpparille katsastamaan josko jotain ihan välttämätöntä löytyisi.

Etsin lähinnä kenkiä joilla tanssia, kun korko katkesi parhaista tanssikengistäni joku aika sitten. Ei löytynyt tälläkääm kertaa, mutta löysin sentään hupullisen välikausitakin jota tarvitsen sadesäiden varalle.

Ei siis turha reissu ollenkaan :)

Sitten ruokakaupan kautta yhdessä kotiin. Kassissa simapullo ja munkkirinkelilaatikko ja grillimakkaraa jo valmiiksi Vapun viettoa varten. Aiomme grillailla lauantaina jossain vaiheessa kesäkeitaallamme jos sää sallii.

Saimme tänään vieraaksi fasaanien ruokintapaikalle yhden kauan poissa olleen uroksen. Sen tunnistaa hyvin erikoisesta värityksestä. Erityisen tumma etumus ja pää ja hyvin vaalea, naarasmainen väritys selässä ja pyrstössä.


2 kommenttia:

  1. Hieno kortti, tyylikäs! Hauskaa vappuviikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Wau, mielettömän upea. Ihanat dramaattisetkin värit.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!