Lukijat

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Vauhtimimmille onnittelukortti ja tanssimaratoni

Simply Create Too #106   Purple&Green - Purppura ja vihreä
Congrats to a Lady who loves motorbikes and fast cars
Vauhtimimmillä jälleen synttärit, eikä tasavuosia tietenkään. Mutta hyvä syy juhlia! Haasteen vaatimaa vihreää raamina näkyvässä alimmaisessa paperissa ja hitusen kukkien välistä näkyy lehteäkin. 

Pääosassa purppura jota minä kutsuisin punalilaksi tai violetiksi. Sitä tummana taustapaperissa, johon leimailin pitsikuviota ja punertavampana ja vaaleampana suurissa kukissa, taitavat olla pioneja, ehkä.

Neitokainen väritetty ProMarkereilla ja vauhtiraita teippi koristuksena, sekä pienoinen sydän.
***
Tänään siis tanssimaratoni. Ensin Tirilässä tungoksessa. Hyvä lattia ja huumori auttoivat. Oli tietenkin myös hiukka väljempää tautoilla kun levyt soivat ja osa porukasta kahvitteli.

Sitten Teboilille jossa vähemmän kansaa, mutta myös pienempi tanssitila, joten tungosta saatiin sielläkin kestää, joskin onneksi vähemmän. 

Molemmissa hyvät tajoomukset tulivat tarpeeseen. Tankkasimme innolla karjalanpiirakoita ja kääretottuja (kahta lajia!) Tirilässä ja vastapaistettuja voisilmäpullia Teboililla. Ei siinä nälkä kerinnyt yllättämään :)

Mukava tanssipäivä ja huomenna lisää. Joskin maltillisemmin vain yhdessä paikassa eli Vuoksenniskan Töllillä.

2 kommenttia:

  1. No wautsi wau, tää kyllä sopii naiselliselle vauhtimimmille. Varokaahan pojat, täältä tullaan, hihkaisee tuo tyttö!

    VastaaPoista
  2. Now that's my sort of girl! Love the colors. Thanks for joining us at Simply Create Too in our challenge no. 106, Use Purple and Green. Join us again.
    Erica (Simply Create Too DT Member)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!