Lukijat

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Tyttö olet TÄHTI ja Tirilä

Girl You are a STAR!
Lainasin elokuvasat nimen kortille. Haasteen mukaisesti asettelin filminauhat ja tyttösen tähtikoristeineen muuten, mutta keikautin mallikuvan pystyyn.

Erilaisia tähtiä kimalteista ja kartongeista. 0sa lävistettyjä, osa valmiita. Keskelle leikkelin pari palasta pitsikuviota neitokaisen kuvan alle. Tyttönen väritetty ProMarkereilla. Valmis teksti hopeoitu.
***
Aamusella pilvistä ja harmaata. Ei ollenkaan sellaista kuin luvattiin :(. Aamiaisena tällä kertaa juustomunakkaat, armaani oli laittanut omaansa vielä säilykelihaakin, jota osti luomutilalta.

Paljon muuta ei sitten tälle päivälle tarvinnutkaan syödä kun olin lähdössä Tirilään tanssimaan. Otin puolikkaan jugurtin lähtiäisiksi ja kotiin palattua odottikin täytetty viineri kahvin kera ja pikkuruisia Pääsiäissuklaamuniakin löytyi vielä :)

Auto jos ei nyt suorastaan pullistellut, niin ainakin niin monta kyydissä kuin laki sallii, kun matkasimme Lappeenrannan Tirilään. Pasi Suikkasen orkesteri soitti tunnetulla taidollaan ja antaumuksella läpi koko iltapäivän ja me kaikki paikalla olijat nautimme viimeisen päälle!

Upeita hanurisooloja ja lurituksia juuri oikeissa paikoissa. Hitaita valsseja monen monta, bugeja, fuskuja, rumbaa, chachata, jenkkaa, valsseja.... Oi oi oi, että me tanssittiin! Hikihän siinä tuli jokaiselle mutta viis siitä.
 
Nyt sitten kärvistelläänkin sunnuntaihin asti ennenkuin seuraavan kerran voidaan tanssia! Paitsi jos muutkin ovat hoksanneet saman kuin minä, eli voihan sitä tanssia kotonakin, vaikka itsekseen! ....   etteivät vieroitusoireet ihan mahdottoman pahoiksi pääse äitymään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!