Lukijat

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Tipusia jos jonkinlaisia ja tomaattejakin

Passion for ProMarkers Week 342  Things with Wings - Siivekkäitä
Lots of Birds
Hauska lintukuvioinen paperi hiukan tuunattuna sopi haasteeseen. Lisäsin vielä yhden tipusen keskelle, sen väritin ProMarkereilla.

ProMarkers: Royale Blue, Grass, Lime Green, Pastel Pink, Berry Red
***
Jopa luntakin satoi tänään! Siis ihan totta, sellaista mannaryynin kokoista ilma sakeanaan!! No on sitten aurinkokin paistanut mutta yhä vaan tuulee Siperiasta, joten vain armaani viihtyy ulkosalla. Halonhakkuu on sen verrn hikistä hommaa, että vilpoisa sää on suorastaan hyvä juttu.

Minä hiippailen kotosalla hommaillen kaikkea pientä imuroinnista ruuan laittoon ja välillä kortteilen ja luen kirjaa ja teen ristikkoa. 

Lokoisia viikonloppu hommeleita :)

Saimme kahvivieraankin kun tänään nimmaripäivä. Aamulla annoin armaalleni ruusun ja vieras pani paremmaksi,  toi konaisen kimpun ruusuja!

Illalla on paikallisella Nuorisoseurantalolla tanssit Simpeleen keskustassa ja sinne on mentäävä, tottakai. Jani ja Joutilaat soittelevat totutulla taidollaan vaikka laulusolisti ja kitaristi ovatkin melko vihreitä vielä näissä soitteluhommeleissa. Hanuristi ja rumpali rautaisia ammattilaisia joten luvassa toivon mukaan viihdyttävää ja tanssittavaa musiikkia koko illaksi!

Laitanpa tähän vielä kuvaa jo punertuvasta tomaatista. Taimet muuten aika nuutuneen näköisiä mutta tuppaavat raakileita kivasti.
Kuvan keltaisuus johtuu kasvilampusta joka palaa 14 tuntia vuorokaudessa, että taimet jaksaisivat tehdä lisää tomaatteja koko ajan.

4 kommenttia:

 1. A delightful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. super cute card!Thanks for joining Passion for Promarkers
  Natx

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP for Lorraine B.'s 'things with wings' challenge. Hugs, Denise x
  p.s. I apologise for my late comment x

  VastaaPoista
 4. A gorgeous card
  Thanks for joining my 'Things with Wings' challenge at Passion for Promarkers
  Lorraine x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!