Lukijat

torstai 14. huhtikuuta 2016

Syntymäpäiväkortti pikkuneidille ja risusavottaa

Everybody-Art-Challenge 364   Geburtstag - Birthday - Syntymäpäivä
Passion for ProMarkers Week 341   Bingo Board: Flowers -Image -Gems
On Your Birthday
Mo Manningin freebie tyttönen pääosassa synttärikortissa pikkuneidille. Hauska ilmapallokuvioinen paperi taustalla.
 
Värittelin tyttösestä punertavatukkaisen, jotenkin kasvojen ilme on pippurinen ja sisukas, eikö vain? Onnea teksti hopeoitu ja hopeisia ovat myös kukkien keskustat.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Pastel Pink, Coral
***
Tänään aurinkoista mutta tuulee suoraan Siperiasta! Lähdin paitasillani risusavottaan mutta jouduin takaisin hakemaan lisää vaatetta! Laitoin vuorelliset pitkäthousut ja poolopaidan ja korvaläpät ja vielä tuulitakin työhansikkaiden ja pitkävartisten kumisaappaiden lisäksi, eikä ollut yhtään liikaa.

No tottakai hiki tuli jo kohta, mutta kun koko ajan tuuli kylmästi, ei voinut pahemmin riisuakaan mitään pois.

Puita oli ollut kaadettuna jo jonkin aikaa ja armaani on hilannut niitä oksat karsittuaan halonhakkuu paikalle. Nyt oli vuorossa homma johon minäkin voin ottaa osaa, eli risujen kerääminen ja paksummista oksista pilkottujen puiden kokoaminen peräkärryn lavalle.

Risut kasattiin ja armaani haki ne sitten kouralla ja vei muiden risujen joukkoon vielä isommille kasoille. Nämä risut eivät olleet mitään pikkukamaa vaan monet kaksi kolme jopa nelimetrisiäkin! Tuoreehko puu on painavaa kuin mikä ja kun niitä oksia kasan päälle nosteli jonkin aikaa, olinkin jo valmis taukoillemaan.

Onneksi ruokana vain lämmityksiä, joten ei liian pitkää taukoa tullut ja ruuan jälkeen jatkettiin. Ei se homma siihen loppunut vaan jatkoa seuraa huomenna ja varmaan vielä lauantainakin mahdollisesti... Puita kun on kaadettu useassa kohtaa niin hommaa riittää.
 
Haravointia en edes ehtinyt ajatellakaan kun jo armaani lähti rotaritapaamiseen ja 'pääsin' käsittelemään koneelle kuvia ja nyt sitten blogia kirjoittelemaan. Kropassa tuntuu, että on jotain tehtykin! Hyvä niin.

7 kommenttia:

  1. Hauska kortti.

    Meillä oli maa valkoisena tänään, joten ei tarvitse unelmoida edes, että pääsisi haravoimaan.

    VastaaPoista
  2. What a bright and cheery card! Love the cute owl paper and sweet image. Thanks for joining in with my Bingo challenge over at Passion for Promarkers and good luck. Lisa x

    VastaaPoista
  3. A fabulous card
    Thanks for joining this weeks challenge at Passion for Promarkers
    Lorraine x

    VastaaPoista
  4. Fabby card. Lovely image and design. Thanks for joining us over at PFP. A new fun challenge is now up.
    Love n hugs
    Marie

    VastaaPoista
  5. Oh this is pretty, Thanks for playing on Passion for Promarkers, Hazel xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!