Lukijat

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Siili tuo kukkia juoksujalkaa ja saunan pesua

Passion for ProMarkers Week 340   4-legged Friends - 4-jalkaiset ystävämme
Penny Black and More April   Birthdays - Syntymäpäivät
To Mum on her Birthday with Love
Monesti saa parhaiten toisiinsa sopivaiset paperit kun ottaa ne samasta lehtiöstä. Niin tälläkin kertaa. Hauskat hyrrämäiset kukkaset pohjapaperissa ja samoissa sävyissä raitapaperia kuvan alle.

Äidille-teksti on kohojauheella kuumennettu valkoiseksi sopimaan kuvan taustaan. Siilileimakuva väritetty ProMarkereilla.

ProMarkers: Pastel Pink, Rose Pink, Blush, Lime Green, Lime Zest
***
Vaikka ulkona aurinko helottaa täyttä päätä ja on muutenkin lämmintä, laitoin puita uuniin, ettei sisällä tuntuisi kolakalta.

Jo aamiaisen jälkeen nostin armaani luomutilalta ostaman paistin huoneenlämpöön ja pistin sen uuniin muhimaan pitkäksi aikaa. Keittelin itselleni pikkuporkkanoita ja maissinjyviä, joihin olen yhtäkkiä kovin ihastunut ja armaalle laitoin lisäksi perunasoselaatikkoa, se on hänen lemppariaan.

Ehdimme toki aamupäiväkahvit juoda ennenkuin paisti oli valmista ja armaani ehti tehdä ulkosalla puidensiirtoa ja minä pesin saunalla tupaa ja lakaisin joka puolelta. Kummasti roskaa kertyy lattioille! Nyt oli tuvan lattia pesua vailla siksi, että armaani poraili ja piikkasi tiilisenää sen verran, että sai laitettua liiteputken takalle. 
 
Siitä aika lailla punertavaa ohuen ohutta pölyä kaikille tasaisille pinnoille. Niitä lakaisin ja sitten pariin kertaan pesin pois. Kun nyt olin rantasaunalla, en tietenkään voinut jättää saunan ja pesutilan puoltakaan lakaisematta.
 
Aika pahaksi oli tie marjapensaiden kohdalta mennyt traktorin jäljiltä. Armaani kiskoo isoja koivunrunkoja sahauspaikalle sillä. Ei niitä pysty muuten liikuttamaan. Ketjut ja painava kone jauhavat märkää maata armottomasti.
 
Vaan tehtävä se on, että pääsee pilkkomaan seuraavan tai sitä seuraavan talven puut kuivumaan.
 
Joutsenpari ronkkui lentäessään järven toisesta päästä ja vielä rantasaunan edessä olevan sulan reunalle laskeutuessaankin. En heitä näyttänyt yhtään häiritsevän, kun patseerasivat edes takaisin, vaikka kopistelin mattoja sun muita hommissani.

Harmi kun ei ollut kamera mukana!

6 kommenttia:

 1. A beautiful card. My favourite 4 legged friend and papers. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card, I like the sweet image and the colours
  Kevin xx

  VastaaPoista
 3. A super sweet image and adorable card, thanks for joining in the fun at PFP this week.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 4. Super cute card Mervi. I love the adorable image and your colouring is perfect. Really pretty papers too. Thanks for joining us at PFP this week for Elaine's 'four legged friends' challenge. Good luck, Denise x

  VastaaPoista
 5. Tosi suloinen kortti, hienot paprut.
  Kiitos kun tulit mukaan Penny Black and more haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 6. Fab creation, thanks for joining Penny Black & More @ Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!