Lukijat

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Ruusukortti Äidille ja minulle hemmottelu aamiaiset

Simon Says...   Anything Goes - Kaikki käy
To Mum
Mustavalkoinen ruusupaperi alimmaisena. Leikin tässä yksi päivä kohojauheiden kanssa ja silloin kuumentelin hopeajauhetta mm. soikiolle ja suorakaiteenmuotoisen palasen reunoille ja tekstileikkeelle.

Ruusu sai hempeän tussivärityksen. Koristeina neliötimantteja ja hopeinen rusetti (aitoa pahvia!). Kohokuvioin kukkasia lilahtavalle paperille ja sen laitoin reunoista hopeoidun paperin päälle.
***
Aamu ei valjennutkaan aurinkoisena kuten oli luvattu ja juuri tänään olisin tarvinnut sen lämpöä ja kuivattavaa vaikutusta sillä olin pantannut petivaatteiden vaihtoa ja tuuletusta sadesäiden ajan.

Onneksi jonkun tunnin kuluttua alkoi pilviverho kaikota ja aurinko arastellen kurkkaili aina välillä ja pääsin vihdoin hommiin!

Melkoinen tuuli riepotteli pyykkejä terassilla ja sainkin käydä muutaman kerran varjelemassa niitä kuivaustelineen kaatumiselta ja kaitella tuultumassa olevia peittojakin piti kiskoa välillä alemmas, etteivät olisi lennelleet pihalle!

Hakkasin petauspatjan ja toin samatien sisälle, ettei se turhaan kostuisi ulkosalla.

Kaikki petivaatteet sain kuiviksi nopsaan ja toisenkin koneellisen pyykitkin ovat jo kaapeissa ja hengareissa odottelemassa käyttöä.

Muuten olenkin vain lueskellut ja katsellut TV:stä SM hiihtoja toisella silmällä ja kortteillut ihan vähän vain.

Armaani on hemmotellut minua koko viikon keksimällä joka aamuksi erilaisen aamiaisen! Tänään palasimme kuitenkin ruotuun ja hän valmisti jo traditioksi tulleen pekoni-muna aamiaisen. Sekin maistui kerrassaan hyvältä, tottakai :) On tosi kiva olla hemmottelun kohteena, siitä ISO KIITOS armaalleni!

2 kommenttia:

  1. This is gorgeous, I like the beautiful rose image
    Kevin xx

    VastaaPoista
  2. SWEET! Love the embossing and use of element! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Anything Goes” Challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!