Lukijat

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ruusu tuohinauhalla, grillausta ja ulkona kahvittelua

Butterfly Challenge #53   T is for Texture and/or Teal (and Butterflies!) - Tuntumaa korttiin ja/tai sinivihreää
Rose on a bit of Bischbark
Armaani toi halonhakkuupaikalta tuohia kortteilussa käytettäväksi. Tähän kun tarvittiin pintaa ja tuntumaa, sopiikin tuohipalanen kuin nenä päähän :)

Aluspaperissa lautaa joka hiukan rosoisesti maalattu, eli rosopintaa siinäkin, joskaan se ei sormella tunnu.

Värittelin ruusun punalilalla, vaikka se ei kovin hyvin kuvasta näykään, sointumaan aluspapein kukkasiin. Perhoset väritin harmaan sävyillä. Valmisteksi mustalla kimallutettu.
***
Melkein 16 astetta lämmintä ja auringon paistaessa tuntuu ihan kesältä! Minä kuljeskelin koko päivän hellemekossa niin sisällä kuin ulkonakin. 

Melkein unohdimme jäätelöautopäivänkin kun niin mukava puuhastella kaikkea. Onneksi sen kilkatus kuului armaani korviin edellisestä pysähdyspaikasta, että ehdimme tien laitaan mönkijällä hurauttamaan kylmälaukku ja lompakko tanassa :)

Pitihän herkullisia mansikkaleivoksia saada pakkaseen! ...ja tuutteja jälkiruuiksi...

Armaani on laittanut jotain sementin näköistä talon kivijalkaan ja kun se oli valmis jatkoi halkojen pilkkomista vaikka houkuttelin jo huilaamaan. Sen verran toki sain pysähtymään aina välillä, että kahviteltiin, syötiin ja taas kahviteltiin sentään.

Meillä oli kevään ensimmäinen grillauspäivä ihan Vapunaaton kunniaksikin mutta varmaan olisimme grillanneet muutenkin kun oli niin kaunis päivä. Mielikseen siellä istuksi auringon paistaessa siniseltä taivaalta ja linnunlaulu taustamusiikkina.

Iltapäiväkahvit herkuteltiin tänään ostetuilla ja sulatetuilla leivoksilla terassilla!

Siellä kuivuivat petivaatteetkin tuoksuviksi ja tanssi- ja työvaatteet myös! Eikä kovin kauaa tarvinnut 'liputtaa' edes. Hakkasin petauspatjan ja tuulettelin peitot ja tyynyt, ennen kahvittelua tietenkin, joten nyt koti imuroinnin jäljiltä siisti kevään suurta juhlaa varten.

Iloista Vappua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kortti. Sä olit oikein kunnolla siivonnut vappua varten.
    Tuuppas käymään Aurinkokujallakin ja osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
  2. I love the grey tones with the prettines of the flowers

    Thanks for entering the Butterfly challenge this time, Kim guest DT x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!