Lukijat

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Rakkautta rakkautta aina...ja Tölli

Enkulin musiikkihaaste huhtikuu   Katriina Honkalahti: Silta
Bridge of Love forever
Leimakuvan värittelin hempeästi, että sen voi kuvitella esittävän mitä vuodenaikaa tahansa, vesikin voi olla niin auringon häikäisemä tai jäinen...

Kaksi eri ikäkausilta olevaa rakastavaista paria kuvaavat rakkauden ikuisuutta ja laulussa usein mainittu silta on rakkauden symboli, se yhdistää rakastavaiset toisiinsa.
***
Tänään matkattiin Vuoksenniskan Töllille tanssimaan. Ei kovin täyttä ollu,t mikä näin tanssijan näkökulmasta on hyvä juttu: mahtui siis hyvin tanssimaan tilaa vaativia fuskua ja bugiakin. Hitaita valsseja saatiin taas monta, hyvä niin.
 
Orkesteri soitti useita isrtumentteja ja laulajiakin oli monta. Taso ei ihan aina kovin tähtiä hipova ja kappaleet välillä laahasiva mutta noin yleensä ottaen ihan mukiinmenevästi homma hoitui.
 
Saimme tanssia sydämen kyllyydestä kun lähes tasaparit!
 
Hiukan vielä eilisen maratonin jäljiltä jalat hellinä joten tämä päivä meni siinä sivussa :)
Aika lailla varmaan tuli eilenkin tanssittua kun kengästä irtosi osa korkoa. Huomasin vasta tänään kun laitoin kenkiä kassiin. Piti valita toiset.
 
Kotiin tultua laitoin liimaa ja kuminauhoja puristussiteeksi ja pidän pekkuja, että se auttaisi ja saisin kengät korjattua...

1 kommentti:

  1. Ihanan kortin teit haasteeseen. Minäkin näen sanoissa ikuisen rakkauden.

    Mukavaa kun tulit haasteeseeni mukaan ja onnea arvonnassa,

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!