Lukijat

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Purppurainen Maribel ja haravointia

Allsorts Week 358   Purple Passion - Violeti viettelystä
Congrats
Maribel tällä kertaa violettina viettelijänä :) Taustapaperikin violettina, siinä lentele perhosia kiekuroiden keskellä.
 
Koristukset metallisia. Olen saanut niitä voitoksi, enkä oikein osaa käyttää, joten ajattelin, että laitanpa tähän monta kun kerran aloin laittamaan ...
 
Hopean värisinä kulmat ja hopeinen on kukkakoukeroinen kuvan alareunassakin. Kohojauhetin tekstileikkeen hopeiseksi sopimaan muuhun kiiltävään.
***
Kaunis ilma vilpoisan yön jälkeen. Sitä lajia on kuulemma lisääkin luvassa, eli jopa yöpakkasia! Luonto on kuitenkin ihan selvästi keväinen ja kun katsoo ulos, ei lunta näy kuin muutamissa länteissä siellä täällä! 
 
Ihmeitten ihme, että ne jäätyneet kivikovat mahtavat vallit ja kasat ovat haihtuneet taivaan tuuliin ja sulaneet maata kastelemaan. Luulin, että joskus Juhannuksena ehkä...
 
Niin lämmintä, että mekkosillaan tarkenin viedä roskat ja sain idean alkaa haravoimaan nurmikkoa, sitä vähää mitä näkyy hiekan paljoudesta.
 
Olemme aikoneet tehdä sekä etupihan että takapihan tänä kesänä valmiiksi. Siksi valtava hiekkakasa on vallannut aika ison osan pihasta ja uutta hiekkaa ja varsinkin sepelin näköistä mursketta on levitetty myös pihatielle. Harmi vaan, että siitä lunta lingotessa on lennellyt niin kukkapenkkeihin kuin nurmikollekin paksulti!
 
Aika raskasta haravoitavaase  olikin. Sain vain pienen osan keinun edestä ja toisen palasen kukkapenkin edstä puoliväliin asti, ennenkuin oli aika mennä katsomaan Murdockin murhamysteerejä. Olemme molemmat koukussa siihen sen keksintöjen ja historian tietojen takia :) Joka jakso on katsottava, vaikka se ei varsinaisesti jatkukaan jaksosta toiseen vaan ne voi katsoa erillisinäkin.
 
Aurinko tosin paistaa yhä joten periaatteessa voisin mennä vielä haravoimaan mutta taidan säästää käsivarsiani ja jättää toiseen kertaan. Ei ne ulkotyöt mihinkään karkaa yön aikana :)

6 kommenttia:

 1. Great image and a super background.
  Thank you for joining our Purple Passion challenge this week at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card, I like the image and the design
  Kevin xx

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis kortti. On taas niin mun lemppari väreissä, että...

  VastaaPoista
 4. Thanks for joining my purple theme at allsorts Tracy x

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanainen, kaunis kortti kaimaseni!
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!