Lukijat

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pitkän taipaleen yhdessä eläneille kortti ja sinivuokkojakin

I Love ProMarkers #306   Two Colours Only - Vain kahta väriä
40 years together!
Mo Manningin ihastuttava pariskunta on ehdoton tähän korttiin! Kun yhteistä taivalta on takana 40 vuoden ajalta on varmasti nähty ihanan arjen lisäksi juhliakin melkomoisesti. Tämä pari ei juhli virallisesti vaan karkaa muille maille, joten korttikin saa olla kotoisa ja lämminhenkinen.

Kahta väriä piti olla haasteen mukaan, joten pitäydyin sinisen ja ruskean sävyissä.

Valmis pehmotarra numerona, onnittelu-teksileikkeen väritin tusseilla sopivaksi ja valkoinen nauhakin sai väriä samasta tussista. Kangas imee eri lailla kuin pahvi, siksi eri sävyissä lopputulos.Taustan väritin vesiväreillä.

ProMarkers:Browns; Blush, Cinnamon, Spice, Terracotta, Caramel, Henna, Shale, Coral
                    Blues; Cornflower, China Blue, Indigo Blue, Royal Blue, Sky Blue
***
Keikkuvainen kevätsää, eli pilvistä ja aurinkoista ja pilvistä ja aurinkoista! Sen verran ripsakkaa tuulta puuskissa, että vain ison, painavan maton uskalsin jättää terassin kaiteelle tuultumaan siivouksen ajaksi. Muut matot vain puistelin ja vein samantien sisälle.

Yritn tehdä bataattisipsejä ohjeen mukaan mutta onnistuin polttamaan lähes koko pellillisen! Siispä ei ruuaksi ollutkaan sipsejä ja uunimakkaraa armaalleni, vaan lämmitin eilisiä :( Minullekin riitti eilisen tähteitä, joten jälkiruokajäätelöt olivat tosi tervetulleet...

Onneksi paistoin vain puolet bataatista, joten voin yrittää tehdä toisesta puolesta huomisen paistin lisäkkeeksi uunibataatteja lohkoina.

Armaani toi minulle kolme sinivuokkoa! Ainoat jotka olivat jo  auenneet.
Laitoin samaan pikkupurkkiin jossa jo jokusen päivän ovat olleet juurtumassa pelakuun leikatut oksat. Tuskin ulkona olisin saanut näin kauniisti auenneet ja yksityiskohtaiset kuvat.

2 kommenttia:

  1. Pitkälle taipaleelle arvoisensa upea kortti!
    Ja oih... sinivuokkoja... niitä niin kaipaan sieltä koti-Suomesta.... meillä mättäät vain valkovuokkoja (nupuillaan nekin, kun viileät säät tulivat takaisin)
    Ihanaa keväistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Gorgeous image, colouring and card - I love it! Thanks for playing at I love promarkers. Good luck, Liz (:(|)x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!