Lukijat

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Pirjon haasteeseen ATC-kortti-vaihdon kortilla

Minun Vappuni ATC
Osallistun tällä ATC-kortilla Pirjon haasteeseen. Minun Vappuuni, ja kevääseeni siinä samalla, kuuluvat serpentiinit ja ilmapallot ja ylioppilaslakit. On siinä tietty myös sima ja munkit aika tärkeitä :)

Vaihdoimme ATC-kortteja kuten tapanamme on ja Merisiniltä tuli hänenlaisensa Vappu ATC
Aika samoilla linjoilla Vappua juhlitaan tässäkin kortissa! On ilmapalloja ja serpentiinejä mutta hänen Vappuunsa kuuluvat myös tippaleivät.

Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista ihanuuksista.
***
Sataa sataa aina vaan, vaikka ei sentään koko aikaa kovasti. Välillä armaani kävi hakemassa toisen, kuivemman takin ja paineli taas halkojen tekoon...

Minä pyörittelin päätä ja huokailin. Työhulluus on ihan oma lajinsa...

Sen verran ulkona sentään pistäydyin minäkin, että kävelin metsässä. Silloin ei satanut mutta ilma oli niin kostea, että ulkovaatteet piti kuivattaa tuolinkarmilla, ennenkuin laitoin ne takaisin kaappiin.

Luonto näyttää kyllä pitävän sateesta. Kaikki värit kuin vastapestyjä. Sinivuokkojen paljous suorastaan mykisti. Takaisin tullessa keräsin kimpun verran ja toisen kimpun mustikanvarpuja. Omenapuun oksat kun alkoivat jo varistella lehtiään, tarvitsin siis uusia maljakoihin.

Luin kerrassaan hauskan ja mielikuvitusrikkaan kirjan loppuun ja aloitin toista, melkein yhtä mielikuvituksellista! Se jonka lopetin on Romain Puertolas: Tyttö joka nielaisi Eiffel-tornin kokoisen pilven. Suosittelen lämpimästi jokaiselle luettavaksi. Mahtava mielikuvitus kirjailijalla. Odotan jo malttamattomana saavani käsiini hänen toisen kirjansa!

2 kommenttia:

  1. Ihana iloinen kortti. Meilläkin satoi koko päivän ja tuuli oli kolea.

    VastaaPoista
  2. Nyt tuli Vappu ja Kevät Iloa kerralla värienergian kera!! Kiitos kun tulit mukaan haasteeseeni! Iloista Vappua Sinulle myös!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!