Lukijat

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pikkulintuset oksallaan ja Kitee

P*skarteluhaste #316   Spotlight tekniikka - Valokeilassa
Little Birds on Spotlight
Ei ihan oikeassa valokeilassa mutta kuitenkin ympyrässä tarkemmin väritettyinä, kuin häipyväinen taustaleimailu, ovat pikkuiset lintuset oksallaan.

Leimailin taustalle kahdella eri leimasimella vihreällä musteella heinikkoa ja kevätkukkia. Samalla värillä leimailin linnutkin oksalleen ja vielä kerran mustalla, että ne erottuvat taustasta paremmin.

Värittelyt metallivärikynillä ja valkealla geelikynällä. Raaminakortissa ensin mustaa ja sitten vielä vihreää paperia.
***
Upea auringonpaiste helli heti aamusta ja sen kruunasi armaani valmistamat munakkaat joihin hän piilotti sisään ylikypsää kylkeä ja juustoa ja suippopaprikaa! Että olen Onnen-tyttö! Kelpasi sunnuntai aloittaa herkutellen.

Armaani ehti pilkille aamupäiväksi ja minä tein arkiaskareita ja luin päivälehdet ja täytin ristikkoa ja sitten suihkuun. Simpeleeltä yksi autolasti matkasi Kiteen Huvikeskukseen tanssimaan iltapäiväksi.

Matkalla aurinko hävisi pilvien taakse ja luntakin näkyi maastossa enemmän kuin lähtöpaikalla.

Sali oli ihanan viileä alussa ja tanssiessakin tuli hiki vasta parin jenkan jälkeen :) Saimme nautiskella viisi hidasta valssia, lukuisat rumbat, yhden chachan, paljon bugeja ja jokunen fusku, tangoja, valsseja, fokseja... oioioi! Aikalailla tasaparit naisia ja miehiä pariskuntien lisäksi siis.

Kotiin lähtiessä aurinko paistoi jo Kiteelläkin ja tuntui tosi keväiseltä.

Kotosalla herkuttelu jatkui maämmillä ja kermalla. Keitinpä armaalleni kahvitkin ja sitten olikin jo mukava sukeltaa tänne nettimaailman syöverihin :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!