Lukijat

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Perhosia ja kukkia kortissa ja kortteilua muutenkin

Congrats
Flowers coloured with ProMarkers.
Kaunis paperi innoitti tähän siniseen korttiin ja tottakai myös hyvä mallipiirros Alexilta! Leikkelin paperista sopivat palaset saadakseni sen mallin mukaiseksi.
Aikuisten värityskuva löytyi netistä. Kukkiin käytin ProMarkers tusseja sinisen ja vihertävän sävyissä, mustalla kantattuna. Myös Onnea teksti väritetty tusseilla.
Perhoset kirjekuoren koristeita ja lehtikuvia.
***
Kaunista ja jopa lämmintäkin yön pakkasen jälkeen. Auton etulasi on ollut jo monta aamua ihan jäässä mutta sulaa nopsaan auringossa.

Armaani uskaltautui vielä menemään aamusta pilkille. Voi kuulemma olla jo pian vihon viimeiset pilkkisäät. On jo uhkailtu sateella parin päivn kuluttua... Se tulee olemaan jäiden ja toivon mukaan loppujen lumienkin tuhoksi!

Aurinkoiset rinteet ja etelänpuoleiset pellot  ovat jo ihan paljaina ja suojasin lisää alppiruusua, ettei se kuivuisi ennenkuin juuret sulavat.

Kotitomaatit venähtäneet melko korkeiksi ja lisää pikkuisia tomaatin alkuja ja kukkia on ilmestynyt. Vain yksi taimi on aikalailla huonossa hapessa ja on epäselvää selviääkö se kesään asti. En tiedä mitä pitäisi tehdä. Hoidan kaikkia samalla lailla, eli kastelen päivittäin lannoitusvedellä ohjeen mukaan.

Kasvilamppu ja ikkunavalo palavat 14 tuntia vuorokaudessa, sekin ohjeen mukaisesti. Nyt ei muuta voi kuin toivoa, että edes yksi kestäisi minun poropeukalointini ja saisimme sen kasvamaan tulevaan kasvihuoneeseen.

Olen kortteillut innolla jo siksikin, että pari seuraavaa päivää menee tanssin merkeissä. Huomenna on oikein maratonpäivä, ensin Tirilään ja sieltä Teboilille! Se onkin kevään viimeinen maraton, joten odotan innolla sankkaa tanssijajoukkoa molempiin paikkoihin. Toivoen tietenkin, ettei liian paljon :)
Pitäähän meidän mahtua tanssimaankin, se sentään pääasia!!

6 kommenttia:

 1. Kesäinen tunnelma kauniissa kortissasi, jossa suloiset sinisiivet leikkivät lemmikkikedolla.

  VastaaPoista
 2. onpas ihana kortti ja niin upeilla väreillä!! Todella kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kovin on kaunis korttisi. Olet ollut tosi ahkera, monenlaisia kortteja olet ehtnyt tekemään. Kyllähän nuo askartelutapaamiset aina piristävät vaikkei mitään aikaan saisikaan. Minulta tuli matkaa Kuusankoskelle n 68 km,tuo Kouvolan tie on vaan niin kaposta ajella, tosin lauantaina ei ollut isoja rekkoja liikenteessä. Mukavaa kevään odotusta sinulle:-))

  VastaaPoista
 4. Oh my stars this is absolutely elegant and oh so gorgeous!! LOVE the blue! thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week!

  VastaaPoista
 5. Beautiful card, thanks for playing at Sketch Saturday!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!