Lukijat

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Neitonen ruusuisissa kehyksissä ja Töllin tanssit ja voittokin

Koukussa Kortteihin #181   Kirjaimia, sanoja, tekstiä - Letters, words, texts
Congrats
Valmista pohjaa taas käytin ja sen päälle rakensin kortin leikkeistä. Pohjassa on tekstiä vaikka se ei kuvasta näykään kuin hämärinä viivoina. Lisäksi leimailin Onnea ja lisäsin tekstileikkeet:Roses ja Only for You .

Pari perhosta, isomman selkään helmikoru ja pari kultaista sydäntä kultaisen raamin seuraksi ja tottakai herttainen neitokainen kehykseen.
***
Huomasin korttini voittaneen onnettaren avustuksella eli arvottuna I Love ProMarkers #306 haasteessa jossa sai olla kahta väriä. Kiitokset sivustolle ja Onnetttarelle! Thank You!
***
Tänään tanssittiin iltapäivä Vuoksenniskan Töllillä Pasi Suikkasen orkesterin tahdissa. Taattua tavaraa, kun harmonikka soi ja rumpali intoutui välillä oikein tosissaan.

Se jäi harmittamaan, ettei yhtää chachata soitettu mutta muita hyviä sen verran enemmän, että olkoon seuraavaan kertaan. Pitää silloin hoksata pyytää jo alussa, niin ehtivät soittamaan sitäkin.

Ei ollut liian täyttä joten kaikki sopivat hyvin pyörähtelemään ja lähes tasaparitkin, joten istua ei kenenkään tarvinnut jos ei jostain ihme syystä halunnut!

Kiva iltapäivä!

Ja nyt vielä iltaa pitkälti jäljellä. Armaani sahailee puita ja minä pistin pyykit ensin koneeseen ja sitten ulos kuivumaan ja saamaan hyvän tuoksun. Kotihommeleitakin sipistelin malliksi ja yhdet tulokahvitkin jo keittelin ja juotiin.

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Kauniit ja hempeät värit.

    VastaaPoista
  2. Oooh... suloisen pastillinsävyistä väri-ilottelua. Kiitos kun jaoit työsi KK-haasteeseemme #181, hauskaa Vappua!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!