Lukijat

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Nalle kukkasateessa ja Teboil

Penny Black Saturday Challenge April   April Showers - Huhtikuisia sateita
Teddy under the Flower Rain
Vihreillä lehdillä kuvioitua paperia alinna raamin tapaan ja raamina leimakuvalle sekä kuviopaperiliuskalle kuvan alla.

Nallukkaisen sateenvarjoineen värittelin ProMarkereilla. Perhoskoristeet kirjekuoresta leikattuja.
***
Tänään ehdittiin tehdä vaikka mitä ennenkuin tuli aika lähteä Simpeleen omiin tansseihin alkuillaksi Teboilille. Hain puita kun ensin tyrkin odottamassa olleet halot uuniin. Aamu oli aika vilpoisan oloinen sateineen ja puuskatuulineen.

Kävin kahdesti postilaatikollakin, ei siksi, että olisin varsinaisesti odottanut jotain määrättyä postia, vaan siksi, että ensimmäinen käynti oli liian aikaiseen. Mitään postia ei ollut tietenkään kummallakaan kerralla :(

No kävely ei koskaan ole pahasta!

Armaani hoiteli loput risusavotasta ja minä kuorin jo nahistumaan alkavia porkkanoita ja keittelin niitä ruuaksi. Kun voita laittoi nokareen valmiiden porkkanpalojen päälle niin johan olivat herkkua.

Armaalleni keittelin uusia perunoita ja tarjoilin lisäksi kolmen sipulin silliä purkista ja voita toki hänellekin kyytipojaksi. Jälkiruokana jäätelöä.

Tansseihin oli saapunut salin täydeltä porukkaa. Viimeisille tulijoille piti oikein etsiä istumapaikkoja! Arto Kivekäs soitti ja lauloi kaikkien sydämiin totutulla taidollaan. Ahdasta oli ja tönimistä ei voinut välttää mutta aina välillä jonkun askeleen sai otettua ja tauoilla väljempää kuten aina levyjen soidessa.

Perinteisesti arvonnan jälkeen osa poistui ja loppujoukkona vain me tanssihulluimmat mahduimme jo tanssimaankin :) Hyvä mieli jäi varmaan kaikille kun auringon paistaessa kotiinpäin ajeltiin.

3 kommenttia:

 1. Hello
  Fabulous image .. So cute
  Thanks for joining us at PBSC ...
  Hugs Sylvie xx

  VastaaPoista
 2. Darling card! Is the teddy a Penny Black image? I can't find it & using Penny Black is a requirement for our challenge at PBSC. You could leave a comment on the blog to let us know. Thank you!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!