Lukijat

torstai 21. huhtikuuta 2016

Naiselle 40v ja Hakali

Simply Create Too #107   Use Stitching real or faux - Ompeleita oikeita tai teko
Congrats Sweet 40!
..with faux Stitching...
Leimailin neitokaisen suoraan pohjapaperiin ja väritin ProMarker tusseilla. Tärkeä numero on softista ja liimattu valmiiseen neliöön jossa vaadittuja ompeleita. Niitä löytyy myös pohjapaperin reunuksena. Valmis teksi kohokuvioitu mustalla kimaltavalla jauheella.

Lisäsin pienen ruusukimpun numerolaatan reunaan ja toisen isomman kortin alakulmaan. Molemmat kiiltokuvia.
***
Sataa ropsautti kun tänään matkattiin Lappeenrannan suuntaan Hakaliin iltapäivätansseihin. Aika paljon kansaa paikalla, enimmäkseen pariskuntia. Onneksi sentään aika monta yksittäistäkin miestä joten Hakalin taika oli entisellään, eli naisille riitti tanssittajia kun miehiä oli enemmän.

Lappeenrannan Harmonikkakerho 10 miehen voimin plus vielä laulusolistikin, sai meidät pistämään jalalla koreasti alku tungoksesta huolimatta. Ajan myötä väsyneimmät jäivät istumaan ja katsomaan ja osa oli aina herkkupöytien ääressä kahvilan puolella. Joten mahduimme tanssimaan.

Hakalissa on aina erityisen hyvät tarjoomuksen. Tällä kertaa kahdella erilaisella päällysteellä, tuorejuustoa sillin kera tai kinkun kera ja makeana kampaviinerit! Kahdesti oli käytävä kahvittelemassa pikaisesti, että kaikki herkut tuli maisteltua :)

Pikaisesti siksi, että en todellakaan halunnut uhrata kallista tanssiaikaa! Jalat hellinä mutta onnellisena kotiin.

2 kommenttia:

  1. Fabulous card... Love all those stunning flowers...
    Hugs Sylvie x

    VastaaPoista
  2. Very elegant design. Thank you for sharing with us at Simply Create Too - Myrna DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!