Lukijat

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kukkia Äidille ja kukkia purkkeihinkin

Flowers for Mum
Leimailin kahden kuviopaperin nurkkiin kukkakolmioita ja laitoin ne päällekäin. Sitten mallin mukainen raamitus leimakuvalle.

Hellyttävä tyttönen kukkasineen väritetty tusseilla ja metallivärikynillä. Koristeina kaksi erikokoista perhosta joita painelin mustalla ja vihreällä leimasintyynyllä kuten valmista teksti-leikettäkin.
***
Lämpimiä tonnikalaleipiä teki armaani tämän aamun yllätysaamiaiselle! Tarjouduin sillä aikaa kun leivät uunissa valmistuvat, hakemaan aamulehden, koska ulkona satoi, eikä armaani ole sateenvarjon käyttäjä.

Ei satanut enää niin paljon kuin yöllä, jolloin sade piiskasi helisyttäen ikknalaseja ja ikkunapelteja oikein tosissaan. Siihen meteliin heräsimme moneen kertaa. Sade ja tuuli pitivät välillä hengähdystaukoja ja sitten meteli alkoi uudestaan juuri kun nukahdimme :(

Koskaan ennen ei sade ole tullut niin vaakasuoraan ikkunaan, että olisi herättänyt!

Päivän mittaan sade hellitti ja taukoili ja lopulta herkesi kokonaan ja saatiin aurinkoinen iltapäivä. Käväisimme ostamassa lisää polttoainetta kaivuriin ja sillä aikaa minä vein kirjat kirjastoon ja lainasin uusia. Ruokakaupan kautta kotiin sopivasti ruoka-aikaan.

Lämmittelin eilisiä nopsasti ja sitten aloitimme molemmat omat työmme. Minun työtäni on lähinnä laiskottelu, armaan kaivaa kaivurilla tulevia käytävänpohjia ja tasoittaa tulevaa nurmikkoa ja laittoipa hän jo kepeillä paikan johon tulee työkaluvaja ja toisen  mihin kasvihuone, että sain minäkin käsityksen suunnilleen miten ne pihallemme tulevat asettumaan.

Katsottiin mansikkamaankin paikka ja mietittiin mihin autolle parkki sijoitetaan ja... no suurisuuntaisia suunnitelmia jotka aina matkan varrella saattavat jalostua totta kai, mutta nyt näin suunnilleen :)

Ehdin laiskottelun lomassa lukea kirjaa ja tehdä korttia ja pesinpä pyykkejäkin, eli siis laitoin koneeseen ja ripustin sitten kuivaustelineeseen ja hengareihin.

Istutin vihdoin viimein juurtumassa olleet pelakuun oksat. Olen odotellut aurinkoista ja lämmintä säätä, että kasvit saisivat hyvän alun mutta kun sellaisia ei ole edes luvassa, annoin periksi ja nyt ne odottelevat ulkoeteisen lattialla kuivumista ja että laittaisin ne jonnekin valoisaan paikkaan kasvamaan.

Ongelmana on vain, että kaikki ikkunalaudat on vallattu jo...

3 kommenttia:

 1. This is gorgeous, I like the design and the image
  Kevin xx

  VastaaPoista
 2. Lovely card Loreal. Thanks for joining us at Sketch Saturday for our challenge and we hope to see you again soon. Hugs, Gale DT

  VastaaPoista
 3. So, so cute! Thanks for playing along at Sketch Saturday.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!