Lukijat

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kortti Sairaanhoitajaksi valmistuneelle ja Tirilä

Simon Says... Make it Girly - Tyttömäistä
Congrats
Tyttömäisin värein, jos nyt nyt jotkut värit voi niin nimittää...? Vaaaleanpunaista ja beessiä niin raitaisena kuin ornamenttikuvioisenakin.

Tekstit valmisleikkeitä, niitä kohokuvioin valkealla jauheella ja kuumensin kivan kiiltäviksi. Leimakuva väritetty ProMarker tusseilla niukasti. Vaikka nykyään ei liene ainakaan joka sairaalassa edes hoitajilla valkoinen asu...

Monenlaisia valmistumisjuhlia on näin keväällä ja sairaanhoitaja on tässä pääosassa.
***
Aamusella oikein huokaisin helpotuksesta kun aurinko paistoi täydeltä terältä! Ei olisi pitänyt nuolaista ennenkuin tipahtaa sillä vettä alkoi ropista melko pian aamiaisen jäkeen :(

On aina hankala keksiä mitä yllensä laittaisi kun ulos on mentävä, olipa kyseessä työ tai huvi. Jos jotain on ulkona tehtävä ja laittaa sadevarusteet, tulee kohta niin hiki, että on märkä ainakin sisältäpäin ja jos lähtee herrastelemaan, ei ole kiva jos tukka kastuu ja fiinit hyntteet...

Jos ottaa matkalle mukaan sateenvarjon, se melko varmasti unohtuu jos kotiinlähtiessä ei sada, jos ei ota, kastuu...

Pidin sormia ristissä ja jätin sateenvarjon kotiin kun matkasimme Tirilään tanssimaan iltapäiväksi. Koko matkan sataa tihuutti mutta perillä ei. Onneksi!  

Kolme ja puoli tuntia tanssittuamme kertakaikkisessa tungoksessa suurimman osan aikaa. Oli yksi jos toinenkin hiestä märkänä joka tapauksessa. Tanssimaan jos aikoo, ei ikinä ole niin vähän vaatteita yllä, etteikö hiki tulisi, joten olisi ollut ihan sama satoiko kun tulimme vai ei.

Pitänee varmaankin vaan tyytyä luonnonsuoraan piikkikiharaan ja meikittömään naamaan, kuten tähänkin asti, niin kovin suurta muutosta ulkonäössä ei sade, eikä hikikään, saa aikaan :)

Tosi paljon tanssihaluisia oli Tirilässä, eikä tungos paljoa harventunut tauoillakaan. Ihmeen monet jaksoivat hamaan loppuvalssiin asti. Mutta hyvä orkesteri, hauskat ihmiset ja iloinen yleistunnelma saivat kaikki viihtymään ja odottamaan seuraavia tansseja innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!