Lukijat

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Korentoja kortissa ja synttärisumaa

P*skarteluhaaste #318   Leimasinsettien pienimmät
For You
Taustapaperissa muistellaan matkoja Pariisiin, siispä leimasinsetistä postimerkki ja aaltoja ja Pariisi leima. Koristeiksi korentoja kahdesta eri setistä. Myös ajatuksia herättävä teksti harvemmin käytetty joskaan ei kovin pieni.

Jätin kaikki leimausjäljelle, en siis yrittänytkään väritellä. Halusin alla olevan paperin näkyvän ainoana värillisenä, että sen sisältö tukisi leimakuvia.
***
Pyykit pyörähtelivät aamupäivästä, että sain ne terassille kuivumaan. Mukavasti sinne tuulee ja kun aurinkokin paistaa, ei kauaa mennyt kun kuivuivat tuoksuvaisiksi.

Armaani haki kukkakaupasta kolmet kukat ja sitten suihkunraikkaina juhlimaan. Kaksi lapsosta, joista toinen tuli täysi-ikäiseksi ja vielä yksi aikuinenkin jonka juhlapäivä toisin oli jo aikaisemmin, tuli juhlittua samoilla kattauksilla.

Kahta suolaista ja kahta makeaa kakkua, omatekemien pikkuleipien lisäksi tarjolla ja kaikkiahan piti maistaa. Toinen suolaisista oli ehtaa vegaania, eli ei maitoa, munia, lihaa, kalaa. Piti ihan kysyä, että mitä siinä sitten on :)

Kaurakermaa ja soijatahnoja ja -juustoja ja yrttejä ja päällä viinirypäleitä ja rukolanlehtiä. Jos ei olisi tienny,t olisin veikannut kalavoileipäkakuksi!! Hyvää kuin mikä.

Hyviä toki olivat muutkin tarjottavat. Kylläisinä kotiin herkuttelun jälkeen.

Nyt ei sitten muuta jaksakaan kuin huokailla ja kurkkia netin syövereistä mitä kukakin on saanut aikaiseksi eli laiskottelua vaan :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!