Lukijat

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kitaristille ja vielä risusavottaakin

Inkspirational #106   Rock - Rokki/kiveä
You Rock!
Sinisen ja kullan sävyissä kortti kitaristille. Alimmaisena sinivalkoista kuviopaperia jonka päälle liimailin kultaisia metallitähtiä sinne tänne ja ison kartonkisen kultatähden jonka päälle Dymolla nakuttelin tekstin.

Varsinainen kitarakuva nuotteineen on lehdestä löydetty mainoskuva. 
***
Jäätävän kylmää mutta sentään ei lunta! ...sitäkin uhkailtiin mahdollisesti satavan... Nyt iltasella aurinko paistaa kuin ei muuta olisi koskaan tehnytkään ja tuntui jopa hitusen lämmintä henkäystä kun kävin hakemassa tuultumassa olleet petivaatteet sisälle lämpenemään ennenkuin laitan ne vuoteeseen.

Pyykki kuivui mukavasti tuulessa ulkona. Ripustin sen jo aamulla kohmeisin sormin! Sitä ennen pikakäynti kaupassa, että ehdimme kotiin ennen kymmentä jolloin tuli eilisen Murdockin uusinta. Armaani oli eilen sen varsinaiseen esiysaikaan menossa rotarikokoukseen, joten minäkin jätin sen katsomatta, että voimme katsoa sitten yhdessä aamupäiväkahvia nautiskellen.

Sitten jatkoimme risusavottaa eikä tullut edes lämmin vaikka huhkimme kuin heinämiehet, niin kylmä tuuli vinkui korvissa!

Lämmitin uuniakin ihan varmuuden vuoksi, ettei huusholli jäähtyisi liikaa mokomilla säillä.

2 kommenttia:

  1. This is great! Love the background! Thanks for joining us over at Inkspirational! :-)

    VastaaPoista
  2. What a fun card! The guitar is wonderful and the sentiment is perfect for the Rock challenge! Thanks for sharing with us at Inkspirational!
    - Shauna

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!