Lukijat

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kiitos-kortti tarhatädille

Allsorts Week 360   Red, White and Blue - Punainen, valkea ja sininen
Thanks
Pian on aika kiittää tarhatätejä kuluneesta kaudesta. Tämä lapsonen tarjoaa punaisen omenan suosikkiopelleen :)

Leimailin pohjapaperiin kukkakulmat ja koristeellisen 'mikä tuo nyt onkaan' oikeaan reunaan. Sinivalkoruutuinen paperipalanen sopivasti pöydällä, sen laitoin kuvan ja tekstin taakse.

Värittelyt tuttuun tapaan ProMarker tusseilla.
***
Suloista sunnuntaita!

Aloittelimme armaani tekemällä munakokkeli-aamiaisella ihan kuin paremmassakin hotellissa :) Herkullista! Sitten olikin aikaa kortteilla ja kun vieras ilmoitti tulevansa vasta iltapäivällä, kokattiinpa kahvitkin aamupäivän kunniaksi.

Ruoka muhi uunissa itsekseen, sekin ehdittiin nautiskella kahdestaan. Iltapäiväkahville saatiin seuraa. Jätin välillä miehet juttelemaan keskenään ja hommailin omiani, muun muassa täytin lintujen ruokintasangon. Se oli keventynyt huippunopsaan ja heilui tuulessa siihen malliin, että arvasin täydennyksen olevan tarpeen.

Varpusparvi pyrähti heti syömään kun sisälle pääsin!

Järvi lainehtii jäättömänä. Tuulenviri sai pinnan väreilemään pienille laineille ja aurinko iski silmää joka ikisestä kuin pienin salamoin. Tosi kaunista mutta mahdotonta kuvata.

Vieraan lähdettyä armaani jatkoi polttopuiden tekoa vaikka paikalla on jo isot pinot kuivumassa. Tuntuu puuta riittävän aina vaan.

Hyvähän se on sitten kun tulee taas talvi ja kylmä, että on mistä ottaa!

1 kommentti:

  1. Iloinen ja hauska kortti.
    Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!