Lukijat

torstai 7. huhtikuuta 2016

Kevätkukkia ja tipunen ja omenapuiden leikkausta

Everybody-Art-Challenge 363   Pastelltöne - Pastels - Pastellisävyjä
Chocolate, Coffee and Cards #106   Spring is in the Air - Kevättä ilmassa
Congrats with Spring Flowers and Bird
Narsisseja ja tasetteja valmiina papereissa, joten ei tarvinnut muuta kuin leikata kahdesta erilaisesta palasia ja liittää ne yhdeksi.

Värittelin tipusen talitintiksi, suunnilleen...ProMarkereilla ja lisäsin vielä monta kukkaa päällekkäin koristeeksi tyhjään nurkkaan.

Onnea teksti varovasti mustalla leimasintyynyllä painettu kirjavaksi.
***
Tikka on tullut oikein jokapäiväiseksi vieraaksi ruokintapaikalle, hyvä niin. Sille tuntuvat siemenet maistuvan kun viipyy tosi kauan. Närhipariskunta on harventanut käyntejään mutta pistäytyy sentään silloin tällöin. Punatulkkuja, talitinttejä ja varpusia on joka päivä syömässä fasaanien lisäksi.
 
Vain urosfasaani kerrallaan syömässä, naaraspuolisia ei ole näkynyt pitkään aikaan. Eivät kai sentään liene vielä hautomassa?
 
Lumet ovat humahtaneet ohuiksi sateen ja lämmön ja tuulen ansiosta. Kevät tuntuu nyt suorastaan harppovan eteenpäin!
 
Kävimme leikkaamassa omenapuita keskustassa ja samalla armaani poisti pari koivuakin jotka olivat kasvattaneet honteloa vartta liian lähelle autotallin seinustaa. Minun tehtäväkseni jäi kantaa leikatut risut ja oksat peräkärryyn ja auttelin toki myös kuorman sitomisessa joustavalla verkolla.
 
Aamupäivä sujui siis rattoisasti kauniissa auringonpaisteessa ulkoillen :)
 
Samalla reissulla kävin hakemassa tilaamani kirjan ja sain kolme! Vain yhdestä oli tullut jo ilmoitus. Nyt on mukavasti luettavaa seuraaviksi päiviksi! 

2 kommenttia:

  1. Very beautiful card, so soft and dreamy!! Thank you for joining us at Chocolate, Coffee & Cards for our 'Spring Is In The Air challenge!
    Diane CC&C DT

    VastaaPoista
  2. Ihana kevätkortti. Kävin juuri äsken ulkona kuuntelemassa lintujen ihanaa konserttia. Mustarastaat ovat saapuneet.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!