Lukijat

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Keltaisia ruusuja ja Nousula

P*skarteluhaaste #317  Värit: Lime vihreä, keltainen ja omavalinta, minulla harmaan vihreä.
Graduation Card
Kouluista ja kursseilta valmistuu pitkin vuotta niin nuoria kuin vanhempiakin oppilaita ammatteihin, joten kortteja tarvitaan koko ajan. Tämä jonkinmoinen yleiskortti ruusuineen, eli käy miehelle ja naiselle ja monenlaiseen oppiin.

Taustalla kellertävää lautaseinää, sitten ihan keltaista palasina jotka kanttasin kuvan tapaan harmaanvihreällä kartongilla. Samaa vihreää ja vielä keltaista ja limen vihreää kuvankin väreissä.

Valmis tekstileike kohoväritetty valkeaksi.
***
Sumussa heräiltiin, ei siis me oltu sumuisia, vaan luonto ulkona! Aamiaisena juustomunakkaat armaani toimesta ja ne syötyämme olikin sumu hälvennyt ja aurinko alkoi pilkahdella!! Niin se kevät keikkuen tulevi :)

Hiihtoja ehdittiin katsella puoliväliin naisten 30 km, kun lähtö Silvolan Nousulan oli jo käsillä. Autossa viisi innokasta tanssijaa matkattiin ja aika lailla muitakin innokkaita oli sinne saapunut. Onneksi ei sentään tungokseksi asti.

Jussi Seppänen soitteli ripsakoita kappaleita tasatahtiin ja saimme niin paljon hyviä kappaleita, ettei mitään jäänyt puuttumaan! Kerrankin hyvä orkesteri, hyvät kappaleet ja hyvin esitettyinä, soitettuina ja laulettuina!

Mielikseen niitä tanssi :)

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!