Lukijat

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Isot ruusut pastelleina ja omenankukka

I Love ProMarkers #307   Pastel Colours Pastellivärejä
Congrats
Hempeästi vaaleanpunaisen sävyissä haasteen mukaan niin taustapaperi kuin leimakuvakin.Väritin ruusut ProMarker tusseilla. Kuvan ala- ja ylälaitaan laitoin hopeisen nauhan. Pikkuruinen rusetti ylimpään nauhaan ja alimman päälle hopealla kohokuvioitu Onnea-tekstileike. Kuvan alla hopeinen kahviliina ja siinä kaikki!

ProMarkers:Pastel Pink, Baby Pink, Blossom, Rose Pink, Meadow Green, Apple 
***
Aamupäivä hujahti kylmää tuulta ihmetellessä ja mittaria epäuskoisesti tuijotellessa. Kun haki postia, jota ei edes ollut tullut, ja käppäili pikavauhtia takaisin sisälle oli naama jo ihan jäässä!! En kyllä ala :(

Näyttäytyi se aurinko sentään vähän tihkusateiden ja melkein räntäsateiden välissä mutta niin kylmää aurinkoa ei ole ihan äsken nähty...

Ei puhettakaan, että olisin voinut viedä petivaatteet terassin kaiteelle tuultumaan. Eikä kyllä ulkoilukaan innostanut, joten ehdin koota kortin jos vähän toistakin ja otin kuvia ikkunalaudalla kukkivista kukkasista.
 
Harmi, etten jo eilen illalla kuvannut pientä ihmettä, eli omenankukkia jotka yllättivät aukeamalla maljakon oksaan! Se kuva jonka sain otettua aamulla, oli jo ylikukkinut versio.
 Lisää ehkä tulee tai sitten ei. Pulleita nuppusia kyllä on mutta ovatko ne lehtien vai kukkien, mene tiedä...

3 kommenttia:

 1. This is really beautiful, I like the design
  Kevin xx

  VastaaPoista
 2. Beautiful creation!
  Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge:
  Ileanaxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!