Lukijat

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Eläkkeelle jäävälle kortti ja ostosmatkailua ja risusavottaakin

Chocolate, Coffee and Cards Challege #107   Stripes and Polka Dots - Raitoja ja pilkkuja
To Retired Person
Raitaisen paperin päälle kasasin valmiin suorakaiteen muotoisenruusukoristeisen paperin ja sille valmiin nojatuoli/pikkupöytä lamppuineen-leikkeen.

Oikean alanurkan kukkakimppukin valmis leike! Tekstin tein Wordilla ja laitoin sen raitapaperiliuskan päälle. Niitä vaadittuja pilkkuja on tuolin takana olevassa paperissa.
***
Hiukan normaalia aikaisempi aamiainen ja sitten kohti Imatraa ja sen lukuisia kauppoja. Armaani oli laatinut piiitkän listan välttämättä tarvittavista tavaroista ja minullakin oli pari listaa, toinen erikoiskauppoihin ja toinen ruokakauppaan...

Kuten arvata saattaa, ei ihan hetkessä takaisin tultu :)

Ehdimme kuitenkin syömään ulkonakin, enkä tarkoita nakkaria, vaan lempipaikaksemme muodustunutta pizzeriaa, jossa saa syödä kuinka paljon vain ja tarjolla on erilaisia pitsoja palasina sekä monenlaisia lisukkeita ja salaatteja.

Siellä vierähti aikaa hyvässä seurassa ja ruoka on mukava muutenkin syödä hitaasti ja maistellen erilaisia, tässä tapauksessa aika tulisiakin makuja.

Yhdessä kirjakaupassa (kiiltokuvia, valkea geelikynä) ehdin käydä ja yhdellä kirpparilla ( kirjava kesähame ja kultaiset kengät). Eli pikkurahoilla selvisin omista ostoksistani.

Armaani sitten maksoikin itsensä kipeäksi kun autoon lastattiin isoja maalipöniköitä ja öljyämisaineita ja rautalankaverkkoa ja joku pumppukin, luulisin, puhumattakaan monenlaisista tarpeellisista työkaluista tulevaan puutarhaamme...

Hyvin antoisa matka kyllä oli. Vain uusi munakaspannu jäi saamatta, sillä unohdimme sen kokonaan, vaikka olin kirjoittanut kyllä listaan senkin, ai niin ja minulta jäi listastani uupumaan sininen Gliss hoitoaine, kun emme 'ehtineet' Tokmannille ollenkaan.

Kotiin tyytyväisinä ja huomaten. että on vielä sopivasti aikaa loppu risusavottaan! Saimme pinotuksi kaksi valtavaa kasaa ja armaani ehti vielä kauhoa ne poiskin ja vasta sitten alkoi suosikki ohjelmamme! Olemme hyvä tiimi! Hyvä me!!!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Vai on sitä oltu kotikaupungissa shoppailemassa. Olisikin joskus hauska, kun törmättäisiin siellä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti. Shoppailu on ihanaa ja kannattaa aina tehdä pitkän kaavan mukaan.

  VastaaPoista
 3. Beautiful, so soft and dreamy! Thank you for joining us at Chocolate, Coffee & Cards for our "Stripes/Polka Dots" Challenge!
  Diane CC&C DT

  VastaaPoista
 4. Delightful project and such an adorable image and colours. Thanks for joining in our current challenge and hope to see you next challenge..
  Chocolate Coffee and Cards DT{aNNie}

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!