Lukijat

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Aurinkoista säätä kortissakin

Sun is shining - if only in Memories
Tein kortin sadesäällä ja haaveilin auringonpaisteesta. Tänään se sitten pilkahti ensin pilvien lomasta ja nyt jo helottaa kuin ei poissa olisi ollutkaan!

Kortissa tyttönen kukkia hiuksissaan muistelee valokuvien myötä kaunista auringonpaisteista metsää, sen tuoksua, sen ihanaa valoa, sitä kesää joka ei takaisin tule...

Värittelyt ProMarkereilla, männyt lehtikuvaa. Kahta eri paperia syksyisiä papereita sisältävästä lehtiöstä, toinen taustalle ja toinen raamiksi.
ProMarkers: Yellow, Gold, Ivory, Lime Green, Blush, Orange
***
Sadesää mataloitti kivikovia lumipenkkoja ja pelloilla on jo enemmän paljasta kuin lumista. Hyvä! Alkaa usko kevääseen vahvistua :) Joka vuosihan se tulee mutta milloin, se onkin toinen juttu. ...ja kuten aina, se muuttuu joka vuosi yhtäkkiä kylmäksi ja mättääpä usein luntakin niskaan.... mutta enimmäkseen on kaunista, aurinkoista ja jopa lämmintäkin!

Armaani kävi pilkillä, vaikka msnusta jää näyttää petollisen mustalta ja ohuelta kaukaa ikkunasta katsottuna. Ehjänä tuli takaisin joten pelkäsin turhaan.

Sitten kaupoille, Apteekkiin ja Kirjastoonkin, hakemaan tilaamani kirja. Samalla matkalla sieltä löytyi yllättävän monta kirjaa jotka oli han pakko lainata :) Kumma kun joskus ei meinaa löytää yhtäkään ja kun ei mene edes etsimään, löytääkin yllättäen vaikka kuinka monta. Kiva ylläri siis :)
Ostin Dallas-pullat iltakahvin kera nautittaviksi ja toki ihan tarpeellistakin ruokaa. Apteekista silmätippoja kun silmäni ovat välillä niin kuivat, että suihkussa käydessä silmiin koskee veden valuessa. Niitä vanhenemisen iloja kai tämäkin.

Vein lisää kortteja Valmistuneille myyntilaatikkoon ja otin pois sieltä Pääsiäiskortit. Muutama tuttukin tuli vastaan ja jokusen sanan verran maailmaa paranneltiin. Mukava reissu siis taas kerran.
Hyvä alku keväiselle kuukaudelle ja ihan ilman aprillausta :)

2 kommenttia:

  1. Fab collage card using those rich tones and pretty image! Thanks for joining us this week at Passion for promarkers. Lisa x

    VastaaPoista
  2. Beautiful card Loreal - love the image and the sunlit forest for the backing is perfect! Thanks for playing along with my Weather challenge at Passion for Promarkers,good luck,Julie xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!