Lukijat

torstai 17. maaliskuuta 2016

Yksi ruusu, mustaa pitsiä ja pakettikin

Rose and Black Lace
 Mustavalkoinen ruusukuvioitu paperi alimmaisena. Mustat raamitukset ja mustaa pitsiä. Vaaleanpunaista ja lilahtavan punaista paperia kohokuvioin lehden kylkiäisenä tulleella kukkakohokuviotaskulla.

Yksi ruusu vain, sen väritin tusseilla hailean vaaleanpunaiseksi ja lehdet kolmella vihreällä. Leikkasin ääriviivoja myöten ja laitoin sen hopeiseen soikioon.
***
Armaani rotari-päivä tai oikeastaan ilta. Yksin istuksin koneen ääressä, jos en nyt ihan ikävissäni niin ainakin hiukan oudoksuen, tavallisestihan tämä on ollut tanssikurssi-ilta!

Arvasin kyllä, että saan vieroitusoireita, kuten kaikki muutkin kurssilaiset, ei sen puoleen. Olemme ihan hukassa kun emme pääse harjoittelemaan :) Pitää ihan tosissaan alkaa keksiä kenen luona olisi tilaa niin paljon, että mahtuisimme edes silloin tällöin kokeilemaan oppimaamme.

Käväisimme kaupassa, sillä olin unohtanut ostaa jugurttia! No ei sentään ihan sen takia vain, vaan samalla haettiin armaalleni tullut mystinen paketti. Ei se hänelle mystinen ollut vaan minulle vain. En enää pysy kärryillä milloin mitäkin kun on tilauksessa ja ne saapuvat aina yllättäen.

Milloin on kyseessä auton osa, milloin joku renmonttitarvike tai kuten tässä tapauksessa ja edellisessäkin paketissa, jotain lautalle kesäksi!

Puhutaanhan sitä puutarhahulluista, jotka kuolaavat siemenluetteloille ja tilailevat keskellä talvea kaikkea, mutta lauttahulluus lienee ihan oma lajinsa? Aika hellyttävää kyllä sinne on hankittu väreihin sopivat kylpypyyhkeet ja viimeksi kaihtimet ja nyt - upouusi kahden levyn hella! On siellä toki hella ennestäänkin mutta tämä toimii jollain ihme nesteellä! Ei kaasulla, ei sähköllä, sen verran asiasta ymmärrän.

Se näyttää kyllä minun silmiini upealta kromatulta kaasuliedeltä...

Lautan katolla on aurinkopaneeleja jotka tuottavat tarpeellisen sähkön valoihin ja radioon ja muuhun tarvittavaan. Kaasujääkaappi ja hellakin mutta nyt siis upouusi hella oli kuitenkin tarpeen.

Tänään on ollut merkillinen sää. Aamulla paistoi aurinko, päivällä veti pilveen ja lämpötila laski. Sitten satoi räntää kovan tuulen kera ja nyt on taas selkeää. Piha ja auratut tiet lainehtivat vedestä ja ovat pehmeitä, kinokset hupenevat silmissä.

Kävin katsomassa, että saunalla ja kesäkeitaalla kaikki on hyvin ja kumisaappaat upposivat joka askeleella hiekkaan rinteessä!

Varmuuden vuoksi, kun on luvattu pakkasta, lämmitin uunin, ettemme tarvitse palelemaan ruveta.

1 kommentti:

  1. Beautiful card....
    Thank you for joining SC's sketch challenge.

    Hugs, DT-Kaia

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!