Lukijat

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Tyylikästä tyylikkäälle herrahenkilölle ja salsaakin

Sketchy Colors #266   Svart, Grå og Gull - Black, Grey and Gold - Musta, harma ja kulta


Happy 40th Birthday for a Gentleman
Miehille on aina haasteellisempaa tehdä kortteja kuin naisille, varsinkin jos ei ole erityisiä harrastuksia, ammattipiirteitä tai muita osviittoja ja jos, kuten hyvin usein, ei saa käyttää kukkia ollenkaan.

Toiveena tyylikäs kortti tyylikkäälle herrasmiehelle joka täyttää 40 vuotta.

Niinpä kokeilin yksinkertaista ja toivon mukaan tyylikästä ratkaisua, eli numero pääosassa ja hiukan kohokuviointia lisäksi.

Tässä musta kartonki on alimmaisena ja raamina. Valkoinen kohokuvioitu auringonsäteillä ja toinen samoin josta stanssasin soikion ja asettelin kuvion kohdalleen alimman paperin mukaan. Soikion reunat kultasin, samoin kuin numeron ja kuviosaksilla leikaamani ala- ja yläreunan kanttaukset. Välipaperina kirjeensisustaa harmahtavana.
***
Imatralla hakemassa tilattua autonosaa. Samalla tottakai kävimme muissakin kaupoissa, kun nyt ihan naapurikaupunkiin asti piti ajaa. (... nopeampi niin kuin odotella postin kulkua!)

Sain vihdoinkin himoitsemaani sinistä Gliss hoitoainetta. Siinä on niin ihana vieno tuoksu joka jää hiuksiin ja se saa hiukset sädehtimään ainakin keinovalossa kultaiselle! Uskomatonta ainetta. Shampoota löytyy lähes joka kaupasta mutta hoitoinetta saa etsiä kissojen ja koirien kanssa - löytämättä!!!

Olin sitä kerran ostanut Imatran Tokmannilta, enkä sen jälkeen löytänyt lähikaupoista, en edes Savonlinnan Tokmannilta, enkä lähempää Parikkalastakaan...

Pari askartelulehteäkin oli ilmestynyt ja ne kaappasin ostoskoriin. Kylkiäiset ilahduttivat taas kerran runsaudellaan ja käyttökelpoisuudellaan. Oli leimasin ja kohokuviointikansio toisessa ja papereita, tosi kauniita ja pääkuvina käytettäviä kiiltäviä kuvia toisessa.

Niistä kaikista saa jos jonkilaisia ihanuuksia kortteihin. Sormet jo syyhyävät päästä käsiksi uutuuksiin :)

Eilen tulin sen verran myöhään kotiin tanssikurssilta jossa opeteltiin tällä kertaa salsaa, että ajattelin vain pikaisesti vilkaista postin. Ei onnistunut! Netti toimi kuin etana, eikä sivuja saanut auki itkemälläkään. Pitkästä aikaa siis tällä lailla. Tähän asti on toiminut jos nyt ei ripakasti niin ainakin suht sopivalla vauhdilla.

Niinpä jäi tämänpäiväinen korttikin aika viime tinkaan esille laitetuksi.

Salsasta sen verran, etten ole ainakaan minä nähnyt kenenkään iltapäivätansseissa sitä tanssivan, enkä ole kenenkään kuullut sitä rytmiä soittavankaan. Vaan hauskaa meilla kaikilla tuntui olevan opetellessa :) Jalat meinasivat mennä solmuun ja mahaan koski nauraminen, sillä aloitimme lauseella ' kuvitelkaa olevanne ylikypsä spagetti ja alkakaa liikkua'. Siitä vaan sitten vauhtiin, eikä yläkroppa saanut liikkua samaan suuntaan kuin alakroppa mutta kuitenkin tahdissa, askeltaen oikeita askelia...

Lisää tälläistä toivon mukaan ensi viikolla kun kertaamme oppimaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!