Lukijat

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tulppaaneja tulvillaan ja Tölli

Allsorts Week 354   Spring is in the Air - Kevättä ilmassa
Tulips, tulips, everywhere...
Minulle kevään merkki on ensimmäinen tulppaanikimppu jonka ostan kotiin ja tottakai myös ruukussa myytävät kevätesikot.

Kauniit tulppaanipaperit tässä palasina saavat olla arvoisessaan seurassa, sillä laitoin niiden lisäksi korttiin vielä kokoamani 3D tulppaanikimpunkin ja pari irti leikaamaani kukkasta alareunaan.

Kuvat kehystetty himmeäkiiltoisesti kuvioidulla valkealla paperilla. Luonnossa paperi näyttää aika juhlavalta. Alimmaisena hennonvihreitä lehtiköynnöksiä kuviopaperissa.
***
Upea auringonpaiste ja huikaisevan sininen taivas koko päivän. Hyvin lämmittää aurinko ikkunoiden läpi niin, etten lämmittänyt uuniakaan vaikka jo muuten olisi ollut sen aika!
 
Menimme hyvissä ajoin keskustaan viemään tilauskorttia ja sain samalla muutaman onnittelukortin myytyä. Eli tanssirahat tienattu :) Kun vielä saimme herkutella kahvin kera Ahvenanmaan pannaria hillojen ja kermavaahdon kera, tuli mieleen, että miksi emme tulleet jo aikaisemmin, olisi ehditty herkutella pitkän kaavan mukaan, kas kun pannari ei suinkaan ollut ainoa tarjottava! Kiitos ihanille naapureille! (Ihania ilman pannariakin :))

Sitten pika pikaa jo odottelevaan autoon jonka kyydissä minä ja kolme muuta innokasta matkasimme Töllille tanssimaan. Oli Simpeleen vuoro järjestää iltapäivätanssit ja muista yhdistyksistä oli kutsuttu lisää porukkaa kahden linja-autolastillisen verran.
 
Melkomoinen joukko olikin!
 
Tanssimaan sovittiin hyvällä tahdolla ja huumorilla alussa. Vähitellen tungos tasaantui siedettäväksi kun osa kahvitteli, jutteli aulassa tai istui ja katseli. Tauoilla sopi ihan hienostikin.

Tuntui, että kansa viihtyi. Minä ainakin nautin liikunnan ilosta musiikin tahdissa!

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Upeita keväisiä värejä. Kevättä olikin tänään ilmassa aurinkoisen, kivan lämpimän ilman muodossa, mutta valitettavasti myös katupölyn.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous tulips and lovely papers.
  Thank you for joining our Spring colours challenge this week at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 3. Kaunis keväinen kortti.

  Eilen aurinko helli meitä todellakin. Minäkin olin Pielisen jäällä.

  VastaaPoista
 4. A really beautiful Spring creation and perfect for our theme Loreal, many thanks for joining in our Spring is in the Air challenge at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista
 5. Kyllä se kevät alkaa tulppaaneista, esikoista ja helmihyasinteistä!
  Ihana kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!