Lukijat

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sireeninoksa 60 vuotiaalle ja maratonia

Inkspirational #103 Geometric - Geometrisiä kuvioita
Congrats on Your 60th Birthday
Different Geometric Patterns with White Acrylic and Stencils
 
Valmis kuviollinen paperi jossa pyörylöitä ja taitaapi siinä olla neliöitäkin jos oikein tarkkaan katsoo. Lisäksi telasin maalirullalla mallinteen läpi valkealla akryylimaalilla salmiakkikuvioita ja toisella kuusikulmioita. Molempien paperina kirjeensisustaa harmaana.
 
Hopeinen numerotarra ja onneateksti metallisen oloisessa raamissa, täydentävät miehelle menevää korttia. Ainoana kukkasena sininen sireeeninkukkaterttu kiiltokuva.
***
Maratoonarina olin tämän päivän kun kahdessa eri tanssitilaisuudessa tuli tanssailtua jalat helliksi! Kunto kasvoi vai lienö kadonnut :)...ainakin hetkiseksi. Kotiintultua kun tuntuui olevan puhti pikkuisen hakusessa. Teki mieli vain istahtaa alas...

No kerrankos sitä kuvittelee vaikka mitä! Nyt tuntuu kuin vielä olisi virtaa vaikka, jos ei nyt ihan samanmoiseen rupeamaan, niin ainakin pieneen iltapyrähdykseen :)

Kansainvälinen naistenpäivä näkyi sen verran, että toinen tunti oli naisille varattu vaikka muuten koko ajan sekahaku! Ja hemmoteltiin meitä naisia myös sydämellisten leivonnaisten muodossa.
 
Molemmissa väkeä ihan tarpeeksi joskin Teboililla enemmän, melkeinpä liikaakin tnssitilaan nähden. Heituinlahdessa tilaa riittii, onhan sali iso, pitkulainen tila (ja luikas lattiakin). Tällä kertaa ei tupa täynnä mutta ihan tarpeeksi kuitenkin.
 
Välietappi ajeltiin ensin harvakseen satelevassa vesiräntäsateessä, sitten vähitellen sakenevassa. Lopulta tuntui, ettei sekaan sovi! Maa valkoisena vaikka plus asteita! Isot tiet onneksi aika puhtaat ja kun Teboilin tansseista kotiin ajelimme, oli jo aura-autot liikkeellä.
 
Saas nähdä pääsenkö aamusella lapioimaan vai onko sade muuttunut vedeksi ja sulattanut pois lumet!

2 kommenttia:

 1. What a pretty birthday card with the combination of stenciled patterns. The fluster of flowers are stunning; they look like lilacs to me, which are one of my favourites~ So glad you shared your artistry and creativity in the Inspirational Geometric challenge! Thank you...
  ~carol

  VastaaPoista
 2. Cool mix of geometric patterns :)
  Thank you for playing with us at INK for our Geometric Challenge.
  Hope to see you again in our next challenge :)
  Pia xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!