Lukijat

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Satukissa ja perhosia ja tämä arkinen päivä

Allsorts Week 356   Wings - Siipiä
Fairytale-Cat and Butterflies
A Day of Daisies freebie siivekäs kissa perhosten keskellä. Siivissä siis löytyy tässä kortissa :) Pohjan tein Meriposa-lehtiön sivujen palasista ja leikkasin kolosen yhden perhosen yläreunaan johon pujotin ääriviivoja myöten leikatun kissan.

Alkuperäisella siivekkäällä kissalla on myös tuntosarvet mutta ne oli pakko leikata pois, olivat viivan ohuet, eli mahdottomat leikata, ainakin minun taidoillani. Kissa väritetty hentoisesti ja siivet kimallutettu, onhan kyseessä satukissa!

Leikkasin lehtiön sivuilta lisää perhosia liitelemään vähän joka puolelle korttia.
***
Vihdoinkin arki! Jo tuota juhlimista olikin päivätolkulla ja siinä sivussa totta kai myös hurjasti herkuttelua. No herkuttelulle en sano ei oikeastaan milloinkaan, mutta järki joskus yrittää huhuilla, että hei ethän sentään kaikkea syö yhdellä kertaa :)

Ruoka ei minulle ole ollenkaan välttämätöntä mtta herkut kyllä. Jos en jostain syystä vois/saisi syödä leivoksia, kakkuja ja suklaata, en tiedä olisiko se edes mahdollista, olisiko se edes elämää?

Onneksi ainakin näillä näkymin saan harrastaa herkuttelua hyvillä mielin.

Tänään olen korjannut pois Pääsiäiskoristeet ja vaihtanut arkisemmat liinat pöydille. Jätin sentään vihreät kynttilät, ovathan ne kevään väriset ja sopinevat seuraavankin juhlan, eli Vapun väreihin!

Ensin kuitenkin maaliskuu loppuun ja sitten on vielä huhtikuukin. Pitäisi oppia elämään tätä päivää ja tehdä siitä paras mahdollinen. Miten se onkin niin vaikeaa, siis elää juuri nyt, tässä hetkessä! On niin viekoittelevaa suunnitella tulevia matkoja, juhlia, kesää, lomaa, ties mitä, että tämä päivä hujahtaa ohi huomaamatta ja liittyy pitkään unohdettujen päivien sarjaan jättämättä mitään merkkiä itsestään...
 
Kun ajattelen tätä päivää toivon muistavani auringon paisteen, lämpimän tuulenhenkäyksen ihollani, tikan koputukset, joutsenten ronkkunan, talitintin titityyn ja kaukaisen tehtaan huminan. Kevään tuoksun. Sen, että olen terve ja onnellinen. Voi, on niin paljon asioita joita pitäisi muistaa ja huokaista kiitollisena, että kaikki on todellakin hyvin juuri nyt.

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti!
  Onneksi juu se suklaansyöminen saa loppua!!!
  Kiitos taas kun tulit mukaan Allsorts'iin;-))m

  VastaaPoista
 2. A beautiful creation Loreal and just perfect for our theme this week, many thanks for joining us at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista
 3. This is so beautiful, Thank you playing along with us at Allsorts this week, Good Luck
  Kevin xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!