Lukijat

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Sadetta ja paistetta kortissa

Simon Says... Come Rain or Shine - Tulkoon sadetta tai aurinkoa
Inkspirational #105   Foto Inspiration - Kuvassa mm. keltainen sateenvarjo
For a Friend in Rain or Shine
Kohokuvioin valkoisen kartongin auringonsäteillä ja hankasin Mementon keltaisella leimasinvärillä säteet esiin. Leikkelin keltaisia unikoita vanhasta postikortista.

Sateenvarjokuva netin syövereistä. Joskus ystävälle voi lähettää kortin jossa kertoo, että ystävä on vierellä. tulipa sadetta tai paistetta!
***
Pääsiäinen alkaa olla lopuillaan. Aurinko paistaa yhä ja lämmittääkin! Päivällä hipoi jo 10 astetta!! Piha alkaa lainehtia ja on pehmeä ja kurainen mutta viis siitä, jos vaan saadaan nuo mahtavat lumikinokset sulamaan pois - toivon mukaan oikein pian :)

Eilen tanssittiin oikein viimeisen päälle Töllillä. Yllättävän vähän oli porukkaa paikalla. Ei tosin enempää olisi mahtunutkaan ainakaan silloin kun kansa jytäsi fuskua hikipäässä :)

Kulkukoirat, Topi Sorsakosken taustabändi tiettävästi, soitti ja lauloi ihan outoja sovituksia, jotkut tosi onnistuneita versioita, jotkut taas minun korvaani aika ontuvia. Mitäs sanotte 'Väliaikaisesta' hitaana valssina? Tai 'Pienten elefanttien kävely' bugina? Hmmm.

Oli siinä keksimistä missä rytmissä mennään ja miten.

Yllättävän tuore ote ja iloinen meininki kuitenkin voitti ja minusta ainakin näytti, että enimmäkseen tyytyväisiä oltiin kokonaisuuteen.

Minä ainakin sain hien pintaan ja pääsin kunnolla riehumaa :) Tykkäsin!

Tänään kuten kahtena edellisenäkin päivänä TV:stä tanssikilpailuja jossa niin lapset kuin aikuisetkin joithin senioritanssijatkin lukeutuvat, pääsivät näyttämään taitojaan. Kovin paljoa ei aikuisten esityksistä alkuperäisiä askelia tai kuvioita pystynyt löytämään minun taidoillani, mutta tämänpäiväisestä seniorien kilpailusta kylläkin. Hienoa katsottavaa kaikki.

Jotenkin tuli sellainen olo, että hyvä, en ole suinkaan ainoa tanssihullu ...

3 kommenttia:

 1. Beautiful! Thanks for playing along with us over at Inkspirational! :-)

  VastaaPoista
 2. What a great project! The sunburst looks fantastic and that photo is perfect for the umbrella challenge. Thanks for playing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  VastaaPoista
 3. such a fun and unique card!! thank you so much for playing along with us at simon says stamp wednesday challenge!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!