Lukijat

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Ruusu ja kiekuroita piiitkänä perjantaina

I Love ProMarkeres #305   Swirls and Pearls - Kiekuroita ja helmiä
Rose for You
Tein pohjapaperin palasista saadakseni kauniita kiekuroita joka puolelle. Taitekohtaan laitoin palasen joka näyttää nauhalta.

Kiekuroita painelin ruskealla Distress Ink tyynyllä. Leimakuvan alle kohokuvioin ruudukolla ruskeaa kartonkia ja pyöristin kulmat kuviosaksilla.

Kuvan väritin ProMarkereilla ja sen taustan hopeanharmaalla metallivärikynällä sutaten. Muutama ruskea puolihelmi koristeina haasten mukaan.

ProMarkers: Blush, Pastel Pink, Coral, Caramel, Cinnamon, Meadow Green
***
Muistan vieläkin kuinka pitkiä lapsena tuntuivat pitkäperjantait. Eivätkä ne ole yhtään lyhentyneet siitä! Miten voikin yksi päivä vuodessa olla näin mahdottoman venyväinen? Yleensä päivät hujahtavat liiankin nopsaan, enkä monestikaan ehdi tehdä kaikkea mitä olen suunnitellut tekeväni sinä päivänä.

Pitkäperjantaille nyt ei oikein siivoustakaan voi jättää... siihen saisi toki aikaa kulumaan vaikka kuinka...

Lisäsin linnuille siemeniä ja levitin hangelle litran verran jäisiä puolukoita kun tuntuvat kelpaavan ainakin harakoille ja fasaaneille. Oravakin on vieraillut pitkiä toveja päivittäin herkuttelemassa siemenillä joita ruokintasankon alle putoilee.
Kävin hakemassa puita ja lämmitin uunin. Vein roskat. Ja aina vain oli aikaa mahdottomasti. Aurinko pilkahti pikaisesti, muuten on ollut pilvistä ja jotenkin surkean oloista ulkonakin.

Ei oikein voi kenellekään soittaakaan, eikä ole mitään kovin mielenkiintoista TV:ssäkään paitsi Hercule Poirot, jonka tämänpäiväinen jakso oli aika pliisu, vai olenko vain alakuloinen ja tympiintynyt mokomaan hitaasti liikkuvaan aikaan, mene tiedä.

Peruspositiivisena olen ihan hukassa ja hämmentynyt tälläisestä päivästä :(

2 kommenttia:

 1. Hi... thanks for sharing your lovely card with the 'Swirls & Pearls' challenge over at 'I Love Promarkers'.
  Diane Louise (Guest DT) x

  VastaaPoista
 2. A gorgeous card. X
  best wishes Lea
  www.cardsbybrawny.blogspot.co.uk

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!