Lukijat

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pupu, tulppaani ja Nousula

P*skarteluhaaste #313   Värit: Tumman harmaa, punaruskea ja turkoosi
Merry Easter 
Turkoosiin vivahtava kuvioitu taustapaperi ei näytä kuvassa ollenkaan niin turkoosilta kuin luonnossa, eikä edes tekstin kanttaus. Vaan uskokaa kun sanon, että turkoosia ovat :)

Väritin ProMarkereilla pupusen haasteen ruskealla ja taustan turkoosilla. Harmaata on vaaleana varjoina pupussa ja tumman harmaana raamipaperissa.
***
Heräsimme auringonsäteiden valaistessa jo ennen kahdeksaa verhojen läpi komeasti! Vaan minäpä käänsin kylkeä siksi aika kun armaani haki aamulehden ja laittoi juustomunakkaat aamiaiseksi.

Vähitellen taivas peittyi harmaisiin pilviin ja auringonpaiste oli muisto vain :( Olisi kai sittenkin pitänyt nousta ihmettä katsomaan kun vielä oli mahdollisuus...

Ennen puolta päivää matkasimme täysi autolastillinen innokkaita Silvolan Nousulaan iltapäivätansseihin. Puolimatkassa alkoi taivas selkenemään ja ennen perille pääsyä oli jo sinistä taivasta niin kauas kuin silmä kantoi ja aurinko helotti kuin viimeistä päivää!

Isoista ikkunoista säteet sokaisivat tanssin pyörteissä kääntyessä ja lämmittivät salin pikapikaa aivan liian kuumaksi. Pakko oli ikkunoita avata ja ulkona portailla käydä välillä happea haukkaamassa ja lämpötilaa tasaamassa tiuhaan tahtiin.

Herkkuvoileipiä kahta sorttia tuli maisteltua ja keksitkin menivät parempiin suihin (minulle taisi luiskahtaa kaksikin).

Mukavassa seurassa iltapäivä kului rattoisasti ja kotiinkin vielä upeassa auringonpisteessa.
Komeita oransseja, kultaisia ja keltaisia juovia tummien sinisten pilvijuovien kera näkyi keittiön ikkunasta kun armaalle iltakahvia keittelin. Pakkohan siitä oli kuvia räpsiä!

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!