Lukijat

torstai 31. maaliskuuta 2016

Pitsiperhonen ja tanssiakin

Butterfly Challenge #51   Buttefly + M is for Margins and/or Mint - Perhonen+ reunuksia, boordeja ja/tai minttu
Congrats with lace-Butterfly
En käyttänyt mahdollista mintun väriä, vaan halusin kultaisen kuvioidun taustan ja kultaisesta kartongista palloboordin pitsiboordin päälle.

Onnea teksti valmis leike väreihin sopivasti valkoisena. Olen saanut pitsiperhosia voitoksi Enkulilta.
***
Torstai oli toivoa täynnä, kuten sanonta kuuluu. Ensi kertaa koko talvena läksin armaani mukaan kun hän meni rotarien kokoukseen Särkisalmen Lohikonttiin, hän kabinettiin, minä tanssisalin puolelle.

Olin puoli tuntia myöhässä ja sali täynnä. Sain paikan kauimmaisesta nurkasta, joka on vielä puolisen metriä alemmalla tasolla kuin varsinainen tassisali! Sieltä juuri ja juuri näki vähän liikettä ja tanssilattialta näki päälaen nurkassa istuvista ihmisistä!

Onneksi sentään aika monet porukasta tuttuja naamoja muilta tanssipaikoilta. Samat kun kiertelevät kaikissa mahdollisissa. En siis tarvinnut seinäruusuna istuksia. Olihan mahdollisuus myös itse hakea kun sekahaku koko ajan päällä.

Aivan liian pian armaani kokous päättyi, vaikkakin tällä kertaa olivat tavallista pitempään palaveeraamassa ja tuli aika lähteä pois! Eikös sellainenkin sanonta liene, että pois pitää lähteä kun hauskinta on. Jää mukavat muistot!

2 kommenttia:

  1. Ihana perhoskortti. Kivaa nähdä, että perhonen on tullut käyttöön.
    Upea tuo sinun tanssiharrastus. Varmaankin jaksaisit tanssia yötä päivää :D

    VastaaPoista
  2. I love the elegant CAS look of this card. The white against the brown is very striking. Lov ethe border of lace. Thankyou for fluttering by my chaalnge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!