Lukijat

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Pikkulintuja oksallaan ja tanssimaratonia

Sketchy Colors #268   Foto inspiration - kuvasta värit korttiin
Spring Birds and Flowers
Kuvassa oli lasi täynnä jotain keltaista hedelmää palasina ja valkoista kermavaahtoa tai vastaavaa. Värit siis aika niukat: Keltaista vaalempana ja tummempana ja valkeaa. Niitä korttiinikin laitoin.

Tosin keltaisen sijasta raamituksissa kultakartonkia juhlavuutta antamaan, muuten värityksessä kahta eri keltaista kukkasissa ja linnuissa. Lehtiin laitoin vain häivähdyksen vihreää.

Kohokuvioin valkoista paperia kukkasilla leimakuvien alle. Alimmaisena valmiiksi kohokuvioitu kartonki jonka olen ostanut kauan sitten Suomalaisesta kirjakaupasta.
***
Upea sininen taivas ja kerrankin tuuli niin huomamatonta, että aurinko lämmitti mukavasti ulkonakin. Yöllä oli ollut aika lailla pakkasta sillä vielä herätessäkin 15 astetta miinusta! Ei ihan hevillä talvi anna taittua kevään tieltä näillä leveysasteilla.

Melkein herättyä ja aamiainen syötyä oli aika menna suihkuun ja valmistautua tanssimaratoniin. Matkasimme innokkaina ensin Tirilään Lappeenrantaan ja siellä tungeksimme maan mahdottoman monen muun kanssa tanssilattialle. Vieraita oli tullut autolastin verran Mikkelin suunnasta ja tungos mitä melkoisin.

Vain tauoilla hiukan pystyi jopa tanssimaankin ja tietenkin loppua kohti vähän väljeni. Simpeleläiset toki eivät olleet loppuun asti vaan ainakin pari autolastillista matkasi heti arpajaisten alettua kohti omaa tiistaitanssia Teboilille.

Siellä oli onnneksi väljempää vaikka lattiatilakin paljon pienempi, niin mahtui sentään melkein koko ajan tansimaan, ainakin jotenkuten. Ihan lopussa väki väheni ja pidot parani ja pääsinpä oikein valokuvaankin kun soittajalle ojennettiin kukkaset ja tekemäni kortti!

Mukava joskin aika uuvuttava päivä varpaille :)

3 kommenttia:

  1. Great card with a lovely image, Love the white embossed background.
    Thank you for sharing with us at Sketchy Colors :)
    Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!