Lukijat

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pahvikortti ja Joutseno

P*skarteluhaaste #314   Bingorivini: Kraft - Maski/Sabluuna - Tee-se-itse koriste
For the very Speacial Person
Tummalle pahvilaatikkopahville ensin tummaa lilaa maalia roiskeina, sitten valkeaa akryylimaalia sabluunan ja maskin avulla: Ristikkoa ja viivaa jos jonkinlaista.

Kiiltäväviivoitettu lila paperi kahteen palaseen ja toisen loppupalasta tein vielä haasteen vaatiman omatekoisen koristeen. Taittelin paperin ja ryttäsin hopealangalla keskeltä rusetiksi. Levittelin reunoista auki ja kas, minulla oli omatekoinen koriste :)

Digileimakuva väritetty ProMarkereilla, on siinä lilaakin mutta liika valotus vienyt värit haljumiksi kuin ne ovatkaan...
***
Tänään vietimme lauantaita ainakin aamun verran. Nukuttiin pitkään ja sitten armaani laittoi herkkuaamiaisen eli pekonia, paistetut munat ja lämmin karjalanpiirakka! Niitä sitten syötiin pitkään ja hartaasti. Miksikö nyt lauantai? Armaani ei huomenaamulla ehdi sitä tehdä vaan hankimme mikroohrapuurot huomisaamuksi. Hänellä on silloin aikainen herätys Rotareihin liittyvän menonsa takia.

Kilttiä, eikö vain?
 
Aivan liian harvoin tulee kiitettyä lähimpäänsä, kun aihetta olisi. Jo se, että joku kestää vierelläni vuosikaudet on varmaankin ison kiitoksen arvoista, puhumattakaan erityisistä kiitoksen ansaitsevista teoista! Siispä KIITOS! Sanon sen toki aina muistaessani mutta vielä useammin ajattelen, että pitäisi...
 
Aamiaisen jälkeen melkein heti suihkuun ja hiuksia kuivaamaan, sillä olin lähdössä Joutsenoon iltapäivätansseihin.
 
Autolastillinen Simpeleläisiä matkasi iloisina upeassa auringonpaisteessa ja samanlaisessa upeassa auringonpaisteessa kotiinkin päin saatiin tulla! Vain kolakka pohjoistuuli joka puuskissa äityi hurjaksi, teki ilmasta viileän.
 
Onneksi perillä tosi viileä rakennus sillä lämpöpuhallin oli asetettu 18 asteeseen ja lattiat suorastaan hohkasivat kylmyyttä ohuiden tanssikenkien pohjien läpi.
 
Ei vienyt kuitenkaan kauaakaan kun oli jo hiki, kuten tavallista.

Yllättävän hyvä esiintyjä ja orkesteri saivat minulta ainakin täydet pisteet! Saimme nauttia hitaat valssit kolmeen kertaan ainakin jos ei lie neljäkin, menin kai laskuissa sekaisin :) Tuli chachata ja rumbaa ja buggia ja fuskua ja kaikki muutkin moneen kertaan! Oioioi!

Lisämausteena vielä lehtikuvaaja joka räpsi kuvia niin tanssijoista kuin esiintyjistäkin. Ilmeisesti joskus löytyy jotain ainakin näistä tansseista Etelä-Saimaa lehdestä.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!