Lukijat

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskortti ja vieraitakin

Passion for ProMarkers Week 336   Cute Critters - Söpöjä eläviä
Bunnies, Birdies and Easter Egg
Aina vaan Pääsiäinen mielessä.  Nyt pupuset maalareina ja tipuset kuhertelemsaa, kai kevättä ilmassa :) Sama taustapaperi on ollut jo monessa kortissa, joissakin esillepannuissakin. Se on jotenkin niin keväisen vihreä ja sopivainen.

Stanssasin pupukuvan piparireunaiseksi, hinkkasin vihreällä Mementolla reunoja ja heinikkoa. Muuten väritys ProMarkereilla. Myös digileimatipuset ProMarkereilla väritetty ja sitten ääriviivoja mukaillen leikattu.

ProMarkers: Ice Grey2, Pearl Blue, China Blue, Forest Green, Yellow, Gold, Meadow Green, Blossom, Caramel
***
Lauantai ja siivouspäivä. Imurointia, pyykkejä, uunin lämmitystä. Aamulla armaan valmistama pekoni-muna herkkuaamiainen. Kyllä sen voimin jaksoi :)

Olipa hyvä, että siivoilin, saimme pari vierasta iltapäiväkahveille. Ja hyvä sekin, että olimme ostaneet kahvileipiä isomman määrän eilen, että oli edes jotain tarjottavaa!

Tuliaisina neljä tomaatintainta joille on löydettävä ensiksikin ruukut, sitten mullat ja se vaikein: Paikka jossa ne saisivat valoa ja voisivat kehittyä ja kasvaa!!!

Hyvät ohjeet, joita en toivon mukaan unohda ja vielä vajaa pussillinen chilin siemeniä, jotka nekin on laitettava pika pikaa kasvamaan, mieluiten eilen :)

Tulevan kesänä on tarkoitus pystyttää muovinen kasvihuone jonne nämäkin tuliaiset, jos ovat silloin vielä hengissä, (sormet ristissä!) sitten laitetaan monen muun kasvin kera.

Rattoisasti iltapäivä sujui niin, ettei ihan alkuun meinattu muistaa avata telkkaria. Siellähän miehet kisaavat viestissä aseiden kera. Joskaan suomalaisia ei varmaankaan nähdä kovin hyvillä paikoilla :(

Minua ei kovin kiinnosta, täytyy myöntää mutta kurkkaan kyllä välillä ohi kulkiessa jos vaikka ihme tapahtuisi, eli suomalaiset yllättäisivät kunnostautumalla paremmin kuin luulen.

Mukavaa illan jatkoa joka tapaksessa kaikille!

3 kommenttia:

 1. This is so cute. What a lovely image & I particularly love those sweet little birds. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista
 2. Hi Loreal!!
  I love your sweet card and the cute digital image you used. We have a fun new challenge called Cre8tive Hands Friends where you can play along using ANY digital image, and have the chance to win some of our awesome new images. I hope that you will stop by to play along. Here's a link for you:
  www.cre8tivehandsfriends.blogspot.com
  Hope to see you soon,

  Hugs,
  Michelle

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card Mervi. I love your cute little bunnies and pretty papers. Thanks for joining us at PFP this week for Andie's 'cute critters' challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!