Lukijat

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Neito, ruusukimppu ja Kitee

A Day for Daisies #142   Add dimensional Flowers - Lisää kohokukkasia
Congrats with Roses
3D Bunch of Roses
 
Tapetin näköistä kuviota taustapaperissa ja tapetinpalaselle tulostettu A Day for Daisies neitokainen ruusun kera. Väritin ProMarkereilla ja hankasin Mementolla reunoja.

Ruusuinen paperinpalanen osin kuvan alle ja haasteessa pyydetty kokokukkakimppukin  ruusuinen 3D kuva. Onnea tekstileikettä painelin kevyesti mustalla leimasintyynyllä.
***
Heräsimme valkoiseen maailmaan! Yöllä satanut ohut lumikerros kuorrutti kauniisti maisemaa ja siitä piti totta kai ottaa heti kuvia. Harmi, että oli vielä niin hämärän oloista, ettei kuvien valkoinen pääse oikeuksiinsa.
Kuvassa lumi taittuu räystään reunan yli hauskasti ja viereinen puu oli tosi kaunis ohuessa lumikuorrutteessa, vaikka se ei kuvasta välitykään, harmi.

Aika pian lämpöasteet sulattivat lunta ja maisema muuttui lähinnä harmaaksi. Koko päivän pilvipeitto paksuni ja harmaantui ja tiet muuttuivat loskaisiksi. Poissa kaikki kaunis valkoisuus!

Matkasimme autolastillinen simpeleläisiä Kiteen Huvikeskukseen tanssimaan iltapäiväksi. Paikalla hiukan edellistä kertaa vähemmän väkeä mutta sovimmepa paremmin tanssimaan!

Taisi olla aika lailla tasapuolisesti naisia ja miehiä koska kaikki saivat tanssia aina kun halusivat, olihan sekahaku voimassa koko ajan. Soittaja oli hiukan hämmentävä, kun ei soittanut itse ollenkaan, vaan laittoi CD levyjä soimaan ja lauloi niiden säestyksellä kuin karaokea ainakin?

Väliaikamusiikki parempaa kuin varsinaiset esitykset jotka nekin ihan siedettäviä tosin. Jotku liian hitaita ja niitä liikaa mutta saimme sentään reippaampiakin sopivasti. Rumbaaa, chachata, yksi hidas valssi väliajalla, eli hyvässä tahdissa ja bugiksi kääntyviä humppia ja jokunen fuskuksikin. Ei paha ollenkaan.

Sunnuntai on kääntymässä iltaan ja vielä TV näyttää uutta katsottavaa yhdeksän pintaan, eikä pidä unohtaa sunnuntailiitteen ristikkoakaan joka kutsuu täyttämään :)

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Meillä alkaa lumet taas pikku hiljaa hävitä, tänään oltu koko päivä plussan puolella. No kevättä ja kesää kohdenhan tässä kokoa ajan ollaan menossa :)

  VastaaPoista
 2. Waude - kylläpä on upea ja hienosti tapetille tullut digi... luulin ihan, että olet kanvaasille leimannut!!
  Loisto keksintö. jota on varmaan itsekin kokeiltava... jos vaan tulostin suostuu pyörittämään tapettia!!
  Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. WOW - how beautiful! I can't figure out what you printed your image on but it looks fabulous! Thanks so much for participating in the A Day For Daisies Add Dimensional Flowers Challenge this week. Take care.

  VastaaPoista
 4. Lovely card - feels like Spring! Thanks for joining us at A Day for Daisies for our dimensional flower challenge! Good luck, and please join us again soon!
  Jen Leeflang
  ADFD DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!