Lukijat

torstai 10. maaliskuuta 2016

Narsissikenkä ihan totta! ... ja tanssikurssia

Koukussa Kortteihin blogin haaste #180   Kolmio, kukka ja keltainen
Happy Easter
Kolmioita on taustapaperissa tuputettuna sabluunan läpi mustalla keltaiselle paperille. Kolmioita voi nähdä myös narsisseista punotussa kengässä.

Hauska ja vähän erilainen kukkakimppu löytyi netistä. Sehän on ihan pohjaton aarreaitta! Leimailin vain noita ornamentteikuvioita kengän alle ja tekstin ylänurkkaan. Mustalla tussilla vedin reunoihin hiukan raamitusta, vaikka se tuskin edes näkyy kuvasta.
***
Kotipäivä mutta ei kovin paljoa kotitöitä. Laiskottelin, senhän osaan! Luin kirjaa, tosi hauska olikin, sai nauraa vesissä silmin toilailuille. On toki hauskempi lukea toisten toilauksista kuin tehdä ja nauraa omilleen...
 
Senverran sentään sain aikaiseksi, että vein roskat ja hain puita, lämmittin uunin ja tein ruokaa. Tosin se oli vain tähteiden lämmittämistä mutta kuitenkin.
 
Armaani sai 'säveltää' aamiaisen kun ei kaupassa olla vielä käyty ja kauraryynit loppuivat. Hän paistoi munia ja palaset lenkkimakkaraa ja täydestä meni kuin väärä raha. Oikeastaan ihan kiva vaihteeksi :)
 
Tein sentään muutaman Pääsiäiskortin, niillä alkaa jo olla viime tinka...
 
Illalla sitten tanssikurssin kertaus- ja lopetustunnille. Mitä olikaan opittu eli muutama askelsarja vähän kaikesta ja lopuksi jatkon puolella vielä toiveopetuksena masurkka. Ei ollut minun toiveeni, vaikka sitä soitetaankin lähes joka kerta yksi kappale polkan pariksi eläkeläisten päivätansseissa.

Helpolta näyttää mutta on pahuksen vaikeaa!

Siirsinkin sen opettelun pitkän opeteltavien listan loppupäähän ennen polkkaa joka on listan viimeisenä...

4 kommenttia:

  1. Upean kolmiotaustan loihditkin - kiva kortti kokonaisuudessaan! Kiitos kun tulit mukaan KK#180 haasteeseen ja pakko kysyä mikä kirja se niin sai nauramaan?

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköinen kortti. Muistan nuoruudestani, etten millään oppinut polkkaa tanssimaan oikeassa tahdissa.Aina vähän myöhässä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!