Lukijat

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Naistenpäiväkortti ja Tölli

Allsorts Week 343   International Women's Day - Kansainvälinen Naistenpäivä
Sisterhood and Friendship.
Ainokainen Naistenpäiväkorttini matkasi ulkonmaille jo aikaa sitten. Tähän haasteseen se sai tulla sopivan aiheensa takia, tuskin muuten olisin sitä edes julkaissut.

Alimmaisena ruskeaa ohutta pahvia jota telasin mallinteiden läpi erivärisillä maaleilla. Sitten kirjeensisustaa jossa valkealla akryylimaalilla telattuja kuvioita.

Kuvan alla vielä kuviopaperi jota kaulimella painellen kohokuvioin vinksin vonksin. Palanen itsekin on vinksin vonksin kortissa :)

Yhteenliitetyt kädet kuvaavat sisaruutta naisten kesken ja kuvaan lisättu seisova nainen ystävää ja ystävyyttä laajemminkin. Symboolisia kuvia siis molemmat.
***
Loskaa ja sumua ja lisää loskaa, siinä tämän päivän sää pähkinänkuoressa.

Alkaa olla jo joka paikka lunta täynnä niin että riittää jo! Voisi minun puolestani kevät alkaa sulattelemaan lumia ja maaliskuu maita näyttelemään!!!

Sitä odotellessa on kai vain toivottava, että kestää seisallaan kun ulos menee...
 
Tänään matkasimme Imatran suuntaan Vuoksenniskan Töllille piiritanssiaisiin iltapäiväksi. Yli kaksisataa innokasta tanssijaa paikalla ja tunnelma katossa kuten arvata saattaa. Huone on suuri joten ei pahempaa tungosta tälläkään määrällä, joskin törmäyksiltä ei voinut välttyä nopeissa kappaleissa.
 
Anna-Liisa Räsänen yhtyeineen soitti ja lauloi mukaansatempaavasti ja kaikkea laidasta laitaan polkasta tangoon ja humpasta hitaaseen valssiin ja kaikkea siltä väliltä. Onnessamme olimme ilman muuta kun saimme riehua fuskut ja bugit ja nopsat foksit.
 
Kotiin melkein Hercule Poirotin alkuun joten juonesta pääsi hyvin kiinni. Sitten iso mukillinen kaakaota ja pari täysjyväleipäpalasta paahdettuna, ah onnea!

4 kommenttia:

 1. Hyvä kun löytyi sopiva haaste kortillesi, joka onkin aivan mainio.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts'iin;-))m

  VastaaPoista
 2. Thank you for sharing at Allsorts 'International Women's Day' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 3. So pretty. And thank you for entering our challenge at Allsorts this week!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!