Lukijat

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Mustavalkeita unikoita ja uusia kirjoja

Simon Says... Touchy Feeling - Jotain kosketeltavaa
Black and White Poppies on embossed White Paper

Vihreää kuvioitua paperia alimmaisena tuomaan kevään tuntua korttiin. Kohokuvioin valkoisen paperin koukeroilla, siinä sormituntumaa haasteeseen.

Unikot olen leimaillut ja väittänyt ja kopioinut mustavalkoisiksi ja leikannut yksittäisiksi kukkasiksi. Sitten asettelin ne erikorkuisilla kohotarroilla kimpuksi, lisää kosketeltavaa siis :)

Muutama stanssattu lehti, tummanharmaa raamitus kuvalle ja leimasintyynyyn varoen painallettu valmis tekstileike, siinä koko komeus.
***
Sumuisn kostea ja loskaisen raskas ilma.  Sain kuntoilla mukavasti mättämällä erityisen tiukkaan katolta pudonnutta lumikasaa pois ulkorakennusten ovien edestä. Välillä piti käydä sisällä vähentämässä vaatteita, niin kuumaa puuhaa se oli :)

Hyvää liikuntaa! Tykkään.

Kotosalla lukien uutta kirjaa, kävimme nimittäin pikakäynnillä keskustassa kun tuli ilmoitus paketista jota armaani olikin jo odotellut. Samalla sain vietyä lainatut kirjat ja löysinpä muutaman lukemattoman niiden tilallekin.

Minulla on tapana aina kun pöydän ääreen istahdan, lukea kirjaa tai tehdä ristikkoa.

Kortteilen seisaaltaan ja yritän muutenkin olla mahdillisimman vähän istuen, se kun on nykyään todettu niin mahdottoman vaaralliseksi! Liikkuva elämä sopii minulle hyvin, onneksi :)

Uusi viikko jälleen alullaan. Toivon mukaan täästä(kin) viikosta tulee hyvä viikko!

2 kommenttia:

 1. Kosketeltavan lisäksi myös koskettavaa kauneutta!!
  Ihanaa ideointia ja yhdistelyä!!
  Räntää sataa Turuskin - on pelkkää harmaata!!

  VastaaPoista
 2. Gorgeous, beautiful card
  Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
  Luv
  Debby

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!