Lukijat

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Marilyn kortisssa ja lauantain viettoa tanssia katsellen

Marilyn!
Aina ajankohtainen ja iki-ihanainen Marilyn onnittelukortissa välivuosiaan juhlivalle neitoselle. Hopealla kantatussa pyörylässä lukee: On Your Spacial Day. Saman setin hopeanauha ja hopealle hohtelevat myös lävistetyt perhoset.

Kaikki muu onkin sitten musta-valkoista ja harmaata, Marilynin kuvakin. Sen reunat leikkasin kuviosaksilla rosoisiksi. Mallin mukainen nuottipaperin palanen, käsitelty mustalla leimavärillä reunoistaan.
***
Lauantai, ihan tavallinen sellainen, pyhien välissä. Pistin hyrskyn myrskyn ja siivosin koko huushollin! Pesin jopa lattioitakin ja kannoin mattoja ja petivaatteita ulos tuultumaan.

Tiskikone puhdisti astiat ja pyykkikone vaatteet jotka nekin pääsivät tuoksuvaan ulkoilmaan. Koti tuoksuu nyt tosi  raikkaalta.

Vasta kun siivoilut oli siivoiltu ja ruokakin syöty, istahdin TV:n ääreen ihailemaan tanssijoita, pieniä ja suuria. Että ovat nopsajalkaisia. Ilokseen niitä katsoin ja samalla haikein mielin. Kas kun tuskin koskan voin päästä lähellekään noita nopeuksia :) ...harjoittelenpa kuinka paljon tahansa...

No onneksi en ole koskaan aikonutkaan kilpatanssijaksi. Olen aivan liian mukavuudenhaluinen. Minusta tanssimisen tulee olla ilo, ei puurtamista! Tosin ymmärrän harjoittelun merkityksen mutta sekin on tehtävä pilke silmäkulmassa ja iloisella otteella.

Jos joku ei ota sujuakseen, tehdään välillä jotain muuta ja sitten kokeillaan uudelleen! Jossain vaiheessa askeleet loksahtavat kohdalleen ja tuntuvvat helpoilta, ihan varmasti. Mutta ilon kautta, ei väkisin.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti! Ihana yhdistelmä nuottipaperista,perhosista ja Marilynista:)

  VastaaPoista
 2. Musta ja valkoinen, aina tyylikästä !

  VastaaPoista
 3. Musta ja valkoinen kyl toimii oikein mukavasti korteissakin. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit paperit koristelemaan hienoa kuvaa, tosikiva kokonaisuus!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!