Lukijat

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kotiunelma ja kotoilua

P*skarteluhaaste #312   Kuva ispiraationa
Dreaming about Home
Löydät inspiraatiokuvan klikkaamalla P*skiksen linkkiä kuvan yläpuolelta. Minua se inspiroi tekemään hiukan erilaisen unelmakortin. Kun nuori neito lähteee opiskelemaan uudelle paikkakunnalle on mielessä jonkinlainen soppi edes, mutta kun sitten alkaa näyttää siltä, että yhteen muutetaan tai jopa ollaan menossa naimisiin, onkin jo villimpien unelmien vuoro!

Pikkukartano, linna vai kotoisa mökki? Kerrostaloasunto vai omakotitalo?

Ainahan voi unelmoida. Joskus ne unelmatkin toteutuvat. Siispä tein unelmointikortin. Alinna ruusuista paperia ja sen kanttaukseenkin käytin ruusukuvioituja palasia jotka laitoin kuviosaksilla leikkelemieni papereiden päälle.

Unelmakartano on mainoslehtisestä, sekin sai piparireunuksen. Home-teksti lehtileike sekin, kuten pohdiskeleva unelmoijakin.
***
Pilvinen ja osin lumisateinen kotoilupäivä minulle. Armaalleni lumisade toi töitä niin lingolle kuin aurallekin.
 
Hain puita seuraavalle kerralle ja edellisillä lämmitin huushollin kotoisan lämpöiseksi.Astiat puhdistuivat koneessa ja imurikin sai kierroksen joka huoneessa. 

Pölyjen pyyhkimisessä keskityin erityisesti työpöytiimme, jotka tulee yleensä huiskaistua vain paljailta osin... Nyt nostelin kaikki pois tieltä ja käyttelin kosteaa mikroliinaa touhukkaasti. Vasta kun ihan varmasti kuivuivat pinnat, nostelin takaisin kaikki siisteiksi pinoiksi ja oikeille paikoilleen.

Hämmentävää kyllä sain jopa pari johtoa, kovaääniset ja jonkin mustan mötikän viedä  pois. Olivat ihka irti jo valmiina vain pölyä keräämässä lattialla! Nykykoneissa kun on sisäänrakennetut kaiuttimet, ei erillisiä ole tullut käytettyä ollenkaan...

Nyt näyttää - ainakin hetken aikaa siisteiltä ja jopa avarilta työtilamme pöytätasot!

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!