Lukijat

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Keltainen ruusu ja epämääräistä tanssia

Congrats
Värittelin vaihteeksi ruusun keltaisen sävyissä. Taustapaperina ruskeaa. Siitä leikkelin mallin mukaiset palaset valkoisen kartongin päälle.

Stanssattu valkoinen kahviliina sai kimallusta pintaan maltillisesti. Onnea-teksti tällä kertaa ihan naturellina, eli sen värisenä kuin se on.
***
Eilen illalla ja tänään vielä aamusella kohojauheella leikin viimeisen päälle. Laitoin valkoista, kultaa, hopeaaa ja kimaltavaa mustaa vuoroin teksteihin joita myöhemmin tulen tarvitsemaan. Yllä teksti sellaisena kuin olen sen ostanut mutta tästä edespäin tulette näkemään varmaankin jos jonkin värisinä!

Iltapäivätansseihin Vuoksenniskan Töllille. Liekö kaunis auringonpaisteinen sää vai mikä ollut syynä mutta paikalla tosi vähän porukkaa. Osa outojakin!
Orkesterikaan ei ollut ihan 'hereillä' koko aikana vaan soitteli liian hitaasti tai joskus jopa liian nopeastikin kappaleita.
Tuotti vaikeuksia joskus arvata mitä rytmiä olikaan haettu...
Yhtään chachata ei tullut vaikka odotimme, jokunen rumbaksi häthätään kääntyvä ja kaksi hidasta valssia jotka olivat epätasaisen hitaita. Tangoja ja humppia jotka hitaita bugiksi. En keksi muuta kehuttavaa kuin Simpeleen oman pojan hanurinsoiton joka koetti pitää kasassa kappaleita.
Onneksi sentään mukavia ihmisiä ja ahkeria tanssijoita oli sen verran paikalla, että hikeen päästiin ja nauramaankin.

Auringon paisteessa kotiin asti. Lisää tälläisiä ilmoja, pliis!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Ruusu lempparivärinäni :)

    VastaaPoista
  2. Beautiful spring card. Thanks for entering this week at Sketch Saturday - always a pleasure to visit.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!