Lukijat

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kaariportti ja ruusuja

Sketch Saturday #403   by Kathy
Congrats
Ihan vähän sekavasti sain ajatukseni tähän korttiin laitettua. En tiedä mitä pitäisi muuttaa? No kuitenkin: Alla pikkukukkaista lilanpunaista paperia. Ruusukuva netistä kuten myös kaariportti. 

Kiepsautin mallikuvan kyljelleen saadakseni juuri nämä kuvat korttiin. Oli kuningasideana saada mallikuvan kaareva muoto juuri portista, eikä kuten ensin ajattelin, tagista. Leikkasin portit auki, että alta näkyisi isommasta ruusua ja pienemmästä pitsiä.

Onnea tekstileikettä painoin varoen mustalla leimasintyynyllä. Taidan heittää vesilintua tällä :(
***
Olen saanut tänään paljon aikaiseksi. Vein ulos mattoja ja petivaatteita ja hakkasin peteuspatjan ja jätin tuultumaan. Kone pesi vaihdettavat petivaatteet ja nekin saivat kuivua ulkona!

Käänsin vuoteen patjat toisinpäin, eli pääpuolet jalkopäiksi ja päinvastoin, että kuluisivat tasaisesti. Imuroin päältä ja reunat ja laidatkin nyt kun olin kerran työntelemässä vuodetta ympäri makkaria.

Vaikka on tosi kaunis ilma, en edes käynyt ulkona, vaan ainut ulkoilu tapahtui terassilla jonne ja josta kantelin milloin mitäkin sisään ja ulos. Ai niin ja toki kävinhän ulos autoon ja autosta kun piti tehdä ruokaostoksia! Kaikki alkoi olla lopussa, joten siirsimme huomisen kauppareissun tälle päivälle.

Huomisaamusta olisi tullutkin liian kiireinen, kun ennen Vuoksenniskan Töllille lähtöä on ehdittävä viedä vielä jokunen kortti tilaajalle ja mahdollisesti tehdä niihin muutosta tai sitten ei. Toivossa on myös lisätilausta. Ainahan sopii toivoa, eikö? Ja suihkussakin on ehdittävä käydä ja tukka kuivata ja...

Tein valmiiksi pari haastekorttia eilisistä ideoista ja pari on aika hyvällä mallilla jo myös. Illat yleensä hyvää kortteiluaikaa kun silloin jostain syystä ideoita pursuaa ja aamulla voi sitten ottaa niistä kuvat!

2 kommenttia:

  1. I love your clever interpretation of our sketch this week with the pretty scene through the archway. It's great to see you play along with us at Sketch Saturday this week. Hugs, Lesley

    VastaaPoista
  2. Super cute!!! Thank you for joining us at Sketch Saturday, good luck!!! Amy DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!