Lukijat

torstai 24. maaliskuuta 2016

Helmililjoja ja tulpaaneja pojan kera ja huoltohommeleita

Passion for ProMarkrs Week 338   Spring has sprung - Kevät on saapunut
Congrats!
Alimmaisessa paperissa kasvun ihmettä kerrakseen, kun hontelot varret kiemurtavat alhaalta ylös. Sinisen sävyissä on poikakin farkkuineen ja selän takana piilossa keltainen tulppaani!
 
Väritin pojan kukkineen ProMarkereilla ja leikkasin ääriviivoja myöten kauniin nettikuvan seuraksi. Kuvassakin tulppaaneja mutta myös kevään airuita, helmililjoja. Onnea-tekstileikkeen alle hiukan kimaltava paperi leikattu kuviosaksilla. 

ProMarkers: Ivory, Sienna, Blush, China Blue, Sky Blue, Meadow Green, Apple, Yellow
***
Kiirastorstai ja kauppareissu Parikkalaan ja Simpeleen keskustaan. Piti käydä oikein kolmessa kaupassa, vaikka ei kovin paljoa ostettavaa ollutkaan. Kyselimme lähinnä kesää ajatellen pihalaattoja ja niiden hintoja.
 
Tomaatintaimille ostettiin erikoislannoitetta, että jaksaisivat kasvaa ja kukoistaa ja tehdä maukkaita hedelmiä. Vai onko tomaatti hedelmä?
 
Ruokakaupasta oli ihan pakko ostaa porkkanakakkua, vaikka tiedän sen menevän lähinnä omaan suuhun... Vieraita varten virallisesti olin ostavinani, vaikka ei vieraita ole edes tulossa. Ettehän kerro kenellekään... siis, että söin jo iiisooon palasen...
 
Joskus on tehtävä ikäviäkin kotiaskareita ja mikä sen parempi päivä olisi kuin tämä päivä. Yleensähän ajattelee, että huomenna. No nyt ryhdyin tomerasti hommiin ja vääntelin altaan alta hajulukon kahdesta kohtaa auki, että pääsin tukkeutumaan käsiksi.
 
Ei se sentään ihan tukossa vielä ollut mutta vesi valui aika hitaasti pois käsienpesualtaasta ja se on kyllä varma merkki siitä, että jotain on tehtävä asialle.
 
Kertakäyttöhansikkailla, pesuvadilla, hammasharjalla ja palasella sähköjohtoa aseistautuneena kävin mokoman tukkoisen mutkaisen ja hankalan kapineen kimppuun. Pesin ja harjasin ja lopuksi vielä desinfioin kloritella niin osat kuin välineetkin!
 
 Melkein itse sain homman hoidettua. Loppusilaus jäi armaalleni, sillä alimmainen putki oli minun kovakouraisessa käsittelyssäni alkanut venkoilla ja siihen piti panna lisää tiivistettä tai jotain muuta mystistä.

En siis saanut papukaijamerkkiä mutta ainakin kokemusta!

6 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana.
  Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Many thanks for sharing this gorgeous Spring project with us at Passion for Promarkers this week.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 3. Too cute and perfect for our spring theme over at Passion for Promarkers, love this little image too! Thank you for joining in the fun with us this week and good luck! :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 4. A fab card, love the spring flowers.
  Thanks for joining this weeks challenge at Passion for Promarkers
  Lorraine x

  VastaaPoista
 5. Gorgeous card Mervi. I love the cute image and your pretty papers. Thanks for joining us at PFP this week for Donna's 'spring has sprung' challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!